🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

amazon şunun neden iadesini alır ki

biliyorum hocam ama bu ürünleri dezenfekte etmek de zor. alkol ile temizlersen ürünün içine edersin
Post automatically merged:

Post automatically merged:

merak gidermek için ürün alıp kullanıp iade mi ediyorsunuz ? bu nasıl bir mantık bir de marifet gibi anlatıyor insan yazmaya utanır
Gidip sıfır ürün alıp iade etmedim zaten 2. el olmuş bir ürün için bunu yapıyorum bunda ne var ? Kimsenin hakkına girmiyorum. Sistemi de suistimal etmiyorum çünkü ürünün satılabilirliğini bozmuyorum. Millet neler yapıyor bilmiyorsunuz bile... Kardeşim kendine steelseries arctis nova elit kulaklık aldı depodan, ürünün yağmalanmasını geçtim ürünü komple değiştirmişler. orijinal steelseries arctis nova elit ürününü ve kutu içeriğini steelseries arctis nova pro modeliyle değiştirmişler. Çoğu deneme amaçlı ürünleri kiralama yoluyla alıp deniyorum zaten ancak her ürünü kiralama imkanı yok bunun yerine zaten 2. el olmuş bir üründe bir sakınca yok bence, benzer düşünce ile alıp göndermediğim çokça üründe oldu...

Arkadaşlar denemek için aldığım msi marka oled monitörü yakında iade edeceğim, ürünü zaten depodan almıştım bu oled ekranın olayı neymiş merak etmiştim. Merakımı giderdim gayet güzel ekranlar :D
Üründe sorun problem yok.

Artniyetli olduğunuzu düşünmüyorum fakat merak ettiğiniz ürünleri, merakınızı gidermek için bu şekilde alıp iade etmek yerine, teknoloji mağazalarına gidip deneyimlemeniz daha mantıklı olur hocam. Diğer türlü bu sistemin suistimal edildiğini düşünüp tüketici lehine kararlar alabilirler. Bu hepimizin zararına olur. İleride gerçekten ürüne sahip olmak isteyip sorun yaşayıp iade etmek isteyenlerin önü kapanabilir.

Özetle, tüm tüketiciler olarak böyle yapmamız daha mantıklı olur arkadaşlar.

Artniyetli olduğunuzu düşünmüyorum fakat merak ettiğiniz ürünleri, merakınızı gidermek için bu şekilde alıp iade etmek yerine, teknoloji mağazalarına gidip deneyimlemeniz daha mantıklı olur hocam. Diğer türlü bu sistemin suistimal edildiğini düşünüp tüketici lehine kararlar alabilirler. Bu hepimizin zararına olur. İleride gerçekten ürüne sahip olmak isteyip sorun yaşayıp iade etmek isteyenlerin önü kapanabilir.

Özetle, tüm tüketiciler olarak böyle yapmamız daha mantıklı olur arkadaşlar.
internetten alınan ürünlerde koşulsuz 30 gün iade olmasının sebebi de bu ya hani? mesafeli satış olduğu için ürünü deneyemediğin için 30 gün içinde beğenmeyip iade etme hakkı boşuna mı var? hangi sistem suistimal ediliyor burada? tüketici lehine nasıl karar alabilirler anayasada internet alışverişlerinde 30 gün koşulsuz iade şartı varken? herkesin şehrinde teknoloji mağazası mı var? her teknoloji mağazasında her ürün mü var? git mağazadan bir kulaklık dene sonra beğen satın al eve gel kutuyu aç bozuk çıksın. mağazaya git sana iade demeyecekler servise gönderelim diyecekler. böyle bi hizmet almak varken internetten istediğim şeyi alırım beğenmediğim şeyi de özenle paketler iade ederim. boşuna duyar kasmaya gerek yok. adamın yaptığı herhangi bi çakallık yok herhangi bi suistimal yok.

internetten alınan ürünlerde koşulsuz 30 gün iade olmasının sebebi de bu ya hani? mesafeli satış olduğu için ürünü deneyemediğin için 30 gün içinde beğenmeyip iade etme hakkı boşuna mı var? hangi sistem suistimal ediliyor burada? tüketici lehine nasıl karar alabilirler anayasada internet alışverişlerinde 30 gün koşulsuz iade şartı varken? herkesin şehrinde teknoloji mağazası mı var? her teknoloji mağazasında her ürün mü var? git mağazadan bir kulaklık dene sonra beğen satın al eve gel kutuyu aç bozuk çıksın. mağazaya git sana iade demeyecekler servise gönderelim diyecekler. böyle bi hizmet almak varken internetten istediğim şeyi alırım beğenmediğim şeyi de özenle paketler iade ederim. boşuna duyar kasmaya gerek yok. adamın yaptığı herhangi bi çakallık yok herhangi bi suistimal yok.
Çok iyi ha yeterki ucu size batmasın sistemin açıklarını bulup bir de suistimal yok diyecek kadar duruş sahibiysen yürü sana karada ölüm yok

Yazdığım yazının ilk cümlesini okuyun hocam. Ayrıca bu şart tüm internet alışveriş sitelerinde uygulanmıyor. Ben satıcı yönünden bakmıyorum. Tüketici tarafından yorumluyorum. İleride bu koşulsuz şartsız kısmı tüm platformlardan kaldırılırsa "duyar kasmayı" sizden dinlemek isterim. Keşke yazdığımı anlayıp cevaplasaydınız :)

Geri