Oyunlardaki indirimleri tek bir yerden takip edebileceğiniz bir site geliştirdim

Galile

80+
Reaksiyon skoru
5
Herkese merhaba,
Bir süredir üzerinde uğraştığım birçok farklı siteden indirimleri tek bir yerde toplayan Oyunfirsat.com projesini sonunda yayına alabildim. Profesyonel bir yazılımcı değilim, tamamen ihtiyaçtan ve merakımdan başladığım bir süreçti. Sitede şu an aktif olarak oyun fiyatlarını ve indirimleri listeliyorum ama kullanıcı deneyimi açısından hala eksiklerim olduğunun farkındayım. Reklam veya ticari bir kaygıdan ziyade, bir oyuncu olarak "şöyle bir özellik olsa harika olurdu" dediğiniz her türlü fikre açığım. Siteyi inceleyip eksik gördüğünüz kısımları veya "şunu da eklemelisin" dediğiniz yerleri paylaşırsanız çok sevinirim. link: https://oyunfirsat.com/tr
Şimdiden vakit ayıran herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Site linkini teleskopla mı göreceğiz Galile Bey? Şimdi gördüm detaylı bakmak lazımmış :D

sol üstteki oyunfırsat yazısının fontu çok kötü olmuş bir de siteyi açınca karşımıza ilk önce humblebundle değil steam fiyatları çıksa daha güzel olur.
Site genel olarak güzelmiş eline sağlık bakıyorum şuan

Herkese merhaba,
Bir süredir üzerinde uğraştığım birçok farklı siteden indirimleri tek bir yerde toplayan OyunFirsat.com projesini sonunda yayına alabildim. Profesyonel bir yazılımcı değilim, tamamen ihtiyaçtan ve merakımdan başladığım bir süreçti. Sitede şu an aktif olarak oyun fiyatlarını ve indirimleri listeliyorum ama kullanıcı deneyimi açısından hala eksiklerim olduğunun farkındayım. Reklam veya ticari bir kaygıdan ziyade, bir oyuncu olarak "şöyle bir özellik olsa harika olurdu" dediğiniz her türlü fikre açığım. Siteyi inceleyip eksik gördüğünüz kısımları veya "şunu da eklemelisin" dediğiniz yerleri paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden vakit ayıran herkese teşekkürler.
başka mağaza uygulamarıda eklemen gerekiyor(epic games ve bazı güvenilir siteler)

sol üstteki oyunfırsat yazısının fontu çok kötü olmuş bir de siteyi açınca karşımıza ilk önce humblebundle değil steam fiyatları çıksa daha güzel olur.
Site genel olarak güzelmiş eline sağlık bakıyorum şuan
Teşekkürler font konusunda değişiklik yapabilirim ama benim için önemli olan sitenin işlevselliği. inceledikten sonra yorum yazarsan çok memnun olurum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

başka mağaza uygulamarıda eklemen gerekiyor(epic games ve bazı güvenilir siteler)
aslında anasayfada var üstte humble bundle, gamersgate, steam, epic, xbox, gog indirimleri. Güncel Fırsatlar kısmında tıklarsan bakabilirsin

Hocam ben mesela çok oyunculu oyunların indirimini görmek istiyorum bunları sınıflandırabiliyor muyum?

among us nerde 530 lıra epıcde 4 lıraydı genel olarak fıyatlandırmalar yanlıs

Hocam ben mesela çok oyunculu oyunların indirimini görmek istiyorum bunları sınıflandırabiliyor muyum?
o özelliği eklemeye çalışıyorum, altyapı olarak hazır gibi ancak oyunların kategorizasyonu konusunda biraz daha zamana ihtiyacım var sonrasında bu şekilde de filtreleme yapılabilecek

among us nerde 530 lıra epıcde 4 lıraydı genel olarak fıyatlandırmalar yanlıs
anasayfada birden fazla mağazanın indirimi ayrı ayrı listeleniyor, siz muhtemelen sadece humble bundle kısmındaki fiyatı gördünüz anasayfada güncel fırsatlar kısmında epic gamesi seçtiğinizde orada among us indirimi bulunuyor. bununla birlikte site hala geliştirme aşamasında yakın zamanda tüm oyunları senkronize edeceğim ve arama kısmından oyunu aratıp fiyatları alt alta görerek bir karşılaştırma yapabilmeniz mümkün olacak. forumda yeni olduğum için resim ekleyip gösteremiyorum şuanda size

Son düzenleme:
o özelliği eklemeye çalışıyorum, altyapı olarak hazır gibi ancak oyunların kategorizasyonu konusunda biraz daha zamana ihtiyacım var sonrasında bu şekilde de filtreleme yapılabilecek

anasayfada birden fazla mağazanın indirimi ayrı ayrı listeleniyor, siz muhtemelen sadece humble bundle kısmındaki fiyatı gördünüz anasayfada güncel fırsatlar kısmında epic gamesi seçtiğinizde orada among us indirimi bulunuyor. bununla birlikte site hala geliştirme aşamasında yakın zamanda tüm oyunları senkronize edeceğim ve arama kısmından oyunu aratıp fiyatları alt alta görerek bir karşılaştırma yapabilmeniz mümkün olacak. forumda yeni olduğum için resim ekleyip gösteremiyorum şuanda size
hocam kusura bakma gormedım. benım gıbı gormeyecek bır cok kısı de olacaktır o epıc games steam seceneklerını dıkey sekılde sag tarafa yerlestırebılırsın umarım anlatabılmısımıdr

kanka tek yapman gereken bir oyunun ısmını yazınca nerede daha ucuz oldugunu gorsek veya alt alta sıralasa en ucuz sıteden baslayarak daha ıslevsel olur ne demek ıstedıgımı nıntendo eprice kullananlar anlayacaktır ona benzer olmalı ıslev acısından

hocam kusura bakma gormedım. benım gıbı gormeyecek bır cok kısı de olacaktır o epıc games steam seceneklerını dıkey sekılde sag tarafa yerlestırebılırsın umarım anlatabılmısımıdr
estağfurullah ne kusuru, mağazaları daha belirgin görünür hale getireceğim

kanka tek yapman gereken bir oyunun ısmını yazınca nerede daha ucuz oldugunu gorsek veya alt alta sıralasa en ucuz sıteden baslayarak daha ıslevsel olur ne demek ıstedıgımı nıntendo eprice kullananlar anlayacaktır ona benzer olmalı ıslev acısından
arama kısmından oyunun ismini yazdığınızda oyunların sayfası oluyor oyunların fiyatlarını daha senkronize edecek eklemeler yapacağım. şimdilik oyunların hepsinde fiyatlar ekli değil yani anasayfada olan bir indirim oyunun sayfasında gözükmeyebiliyor
pyt6ys9.png

Bu tarz projeler genelde yasal oluyor ama birkaç noktaya dikkat etmek gerekiyor diye biliyorum. Özellikle veriyi başka sitelerden çekiyorsan onların kullanım şartlarına uymak önemli. Mümkünse resmi API kullanmak daha güvenli olur bu aynı şey mi bilmiyorum sen daha iyi biliyorsundur (mesela Steam gibi platformlarda olduğu gibi). Onun dışında sadece fiyat/indirim listeleyen projelerde genelde sorun olmuyor sende illa ki araştırma yapmışsındır
Eline sağlık bu arada, güzel iş yapmışsın siteyi bundan sonra takip edeceğim başarılar:love:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,802
Üyeler
191,169
Son üye
abdprox
Geri