🔥İndirim Zoko Amiral 2150TL n11 !

AMYG

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
414
Normalde sıcak fırsatlara açacaktım ancak çok sıcak değil diye buraya öneri olarak ekliyorum. 2.el alınacağına bunu almak mantıklı olabilir 4 fanlar geliyor. Kullanan arkadaşlar yönlendirirse verimli olur.
Sepette 200 TL kupon var.
n11'den Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Atx kasaya çok para vermek istemeyenler için güzel kasa. Camı menteşeli olması benim gibi çok parça değişikliği yapan kişiler için nimet :D

Son düzenleme:
Normalde sıcak fırsatlara açacaktım ancak çok sıcak değil diye buraya öneri olarak ekliyorum. 2.el alınacağına bunu almak mantıklı olabilir 4 fanlar geliyor. Kullanan arkadaşlar yönlendirirse verimli olur.
Sepette 200 TL kupon var.
n11'den Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Güzel kasa kullanıyorum tavsiye ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Toplam 6 tane bunlardan alıp eklemiştim. https://www.akakce.com/kasa-fani/en...3-argb-siyah-3-lu-12-cm-fiyati,901789159.html

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
  • Beğen
Atx kasaya çok para vermek istemeyenler için güzel kasa. Camı menteşeli olması benim gibi çok parça değişikliği yapan kişiler için nimet :D
Vida derdi olmaması gerçekten çok iyi olay, bütün markalar bu menteşe sistemine geçmeli. Darkflas kasalarında kullanıyor hep ya menteşeli ya da sürgülü camları. Bunu da onlar üretiyor sanırım.

Vida derdi olmaması gerçekten çok iyi olay, bütün markalar bu menteşe sistemine geçmeli. Darkflas kasalarında kullanıyor hep ya menteşeli ya da sürgülü camları. Bunu da onlar üretiyor sanırım.
Kesinlikle katılıyorum. Vida camda çok can sıkıyor. Xigmatek Master xte de menteşe var. Kardeşlerimin birisi zoko amiral birisi master x kullanıyor :D Ben her ay kasa değiştirdiğim için çok takılmıyorum artık :D

2 sene olucak aktif kullanıyorum memnunum. Fanlar molex ama iyi hava çekiyor. Cam menteşeli, acayip rahat. 3 ön 1 egzoz var sirkülasyon benim için iyi. Kasanın içine koyuyom elimi 4-5 saat kullanımda gayet iyi. Tek eksi diyebileceğim şey kablo düzenini iyi yapmazsanız arka saç bazen kapanmıyor

• Beğen
kullanıyorum soracaklarınız varsa sorabılırsınız

• Beğen
alcak arkadaşlar için şuan aynı fiyata düşüyor yeni konu açmak yerine uplayayım dedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,700
Üyeler
192,771
Son üye
burak920142
Geri