Eğitim,Kurs,Tavsiyeler...

aliagac

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba Arkadaşlar Mimari alanda kendimi geliştirmek istiyorum hali hazırda IT olarak çalıştığım bir mimarlık ofisinde Kariyerimi değiştirerek 0 dan Kendimi geliştirmek istiyorum üniversite olarak değil kurs olarak kullandıkları programların eğitimini almak istiyorum üniversite değil de dememin sebebi hızlı bir şekilde hazırlanıp çalışmış olduğum ofiste ilerlemek istiyorum İstanbul tarafında örgün veya online olarak tavsiye edebileceğiniz bir Kurs var mı ?

autocad kursları var udemyde felan bakabilirsin ya da üniversitelerin ücretsiz kursları olabiliyor. Bende IT okuyorum mesela İTO nun verdiği kursa kayıt oldum

bir çok kurs var bununla ilgili internetten araştırma yapabilirsin İlk başta çıkan Üçüncü binyıl akademi, Mimari Akademi var google dan girip yada yapay zeka ya sorarak da bakabilirsin araştır buraları kaliteli sana uyan hangisi ise ona bak derim

Merhaba Arkadaşlar Mimari alanda kendimi geliştirmek istiyorum hali hazırda IT olarak çalıştığım bir mimarlık ofisinde Kariyerimi değiştirerek 0 dan Kendimi geliştirmek istiyorum üniversite olarak değil kurs olarak kullandıkları programların eğitimini almak istiyorum üniversite değil de dememin sebebi hızlı bir şekilde hazırlanıp çalışmış olduğum ofiste ilerlemek istiyorum İstanbul tarafında örgün veya online olarak tavsiye edebileceğiniz bir Kurs var mı ?
btk akademi bak, belki aradığın tarzda kurs vardır. Bedava.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,357
Üyeler
193,006
Son üye
arslnrn
Geri