ParaFly Kredi Kartı İlk Başvuru 25 Bin Üzeri 10000 TL Parafpara

pttavmden dfsbilgisayardan alışveriş yaptım ancak yurt içi beyaz eşya elektronik ve bilgisayar sektörlerindeki 20.000/1.000 75.000/2.500 verdiği elektronik kampanyasına saymamış. Benzer durumda kayıt açtırıp alan oldu mu?
E-ticaret sektörü olarak geçiyor pttavm hocam ne yazikki, beyaz eşya elektronik olarak saymıyorlar

kart kaç gün içinde onaylanır acaba bugün başvuru yapsam yetişmez gibime geliyor 5 mayısa kadar

kart kaç gün içinde onaylanır acaba bugün başvuru yapsam yetişmez gibime geliyor 5 mayısa kadar
  • 14 Nisan – 5 Mayıs 2026 tarihleri arasında ilk kez Paraf bireysel kredi kartına başvuran ve başvurusu onaylanan müşterilerimize özel 31 Mayıs 2026 tarihine kadar ilk kredi kartı harcamasını Vatan mağazalarında veya vatanbilgisayar.com web adresinden Paraf kredi kartı ile tek seferde yapılacak ilk 20.000 TL ve üzeri alışverişe 5.000 TL ParafPara verilecektir.
Başvuruyu 5 mayısa kadar yapmak yeterli olabilir. Kartın hemen çıkmasına gerek yok sanırım, harcama için 31 mayıs son. Ben müşteri hizmetlerini arayarak başvuru yaptım, direkt onaylanıp onaylanmadığını söylüyor. Ararsanız 5 mayısa kadar onaylanması yeterli mi kartın basılmasına gerek var mı diye sorarsanız bizi de aydınlatın

• 14 Nisan – 5 Mayıs 2026 tarihleri arasında ilk kez Paraf bireysel kredi kartına başvuran ve başvurusu onaylanan müşterilerimize özel 31 Mayıs 2026 tarihine kadar ilk kredi kartı harcamasını Vatan mağazalarında veya vatanbilgisayar.com web adresinden Paraf kredi kartı ile tek seferde yapılacak ilk 20.000 TL ve üzeri alışverişe 5.000 TL ParafPara verilecektir.
Başvuruyu 5 mayısa kadar yapmak yeterli olabilir. Kartın hemen çıkmasına gerek yok sanırım, harcama için 31 mayıs son. Ben müşteri hizmetlerini arayarak başvuru yaptım, direkt onaylanıp onaylanmadığını söylüyor. Ararsanız 5 mayısa kadar onaylanması yeterli mi kartın basılmasına gerek var mı diye sorarsanız bizi de aydınlatın
kart basılmadan sanal kart ile yaptım alışverişlerimi sorun olmadı kampanyadan yararlandım. kartın numarasının oluşturulması yeterli

anladım hocam teşekkür ederim
Elektronik için 1k veren dün sondu.
Vatandan ilk alışverişe 5k son tarih 5 mayıs
İlk kez paraflylı olacaklar için 5k veren bir yerde son tarih 30 nisan yazıyor(dün paraf mobilde kampanyalar sekmesinde gözüküyordu, bugün gitmiş) Parafly sitesinde bir yerde de son tarih 30 haziran yazıyor. Müşteri hizmetlerine sorulabilir. Belki aynı kampanyadan 2 tarihli açmışlardır

İlk kez paraflylı olacaklar için 5k veren son tarih 31 temmuz
vatan kampanyası 31 mayıs

Peki bu puan nasil harcanıyor.
Bonus kartlarda ki gibi beli yerlerde mi geçerli oluyor. bilmediğim için soruyorum.

kart başvurusunu yaptıktan 1-2 gün sonra sanal kart kampanya vs işlerini yapabiliyorsunuz. bende öyle oldu diyeyim kesin yargı değil ama benim yaşadığım 1-2 gün gecikmeliydi. şu an 2 kampanya için de katılımım mevcut ama harcama henüz yapmadım. kredi kartım 3 gün önce kullanıma açıldı ve fiziksel kart da elimde değil henüz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,347
Üyeler
193,354
Son üye
tior
Geri