- Reaksiyon skoru
- 131
Daha fazla para vermeyeyim dersen elindeki gigabyte işini görür kalsın daha dolusunu istersen asustan başka bir şey bakma.Hocam attığım anakartlardan hangisi alınır sizce? Çok arada kaldım.
Daha fazla para vermeyeyim dersen elindeki gigabyte işini görür kalsın daha dolusunu istersen asustan başka bir şey bakma.Hocam attığım anakartlardan hangisi alınır sizce? Çok arada kaldım.
Türkiye'ye yapılan ilk sevkiyattan beri kullanıyorum sipariş tarihi: 12 Mart 2025 19:19Hocam işlemcin yanınca post açarsın buraya anlaşılan durumdan bir haber asrock satın almışsın dikkatli olmanı tavsiye derim.![]()
Bu arada tuf b850m plus wifi ve wifi7 modelinin arasında sadece birinde wifi6e var diğerinde wifi7 var kalan her şey aynıBunlar arasında kaldım. Genel olarak. Sub timing ayarları vesaire yapacağım.
pro RS en doğru tercih olur gönül rahatlığıyla kullanın (bios güncelliğini sürekli sağlayın bir sorun çıkmasın)Bunlar arasında kaldım. Genel olarak. Sub timing ayarları vesaire yapacağım.
20 yıl önceTürkiye'ye yapılan ilk sevkiyattan beri kullanıyorum sipariş tarihi: 12 Mart 2025 19:19![]()
AM5'te bios olarak en başarılı olan 1-asus 2-gigabyte harici bir şey almayın hocam.Hocam bakalım 1 Hazirana kadar iade vaktim var. Bel ki Asus alabilirim.
Hiçbir şey kanıtlamış olmadın kankam ve işlemci kendisini soğutan bir parça evet. Hayır soğutmuyor diyen hiçbir şey bilmiyordur.
Sen aldın diye sağlam olmuyor üzülme yanınca amd yenisini veriyormuş reddite gir biraz araştır bakalım kaç konu göreceksin böyle bir şey bilmeden biliyor gibi konuşanlara bayılıyorumHiçbir şey kanıtlamış olmadın kankam ve işlemci kendisini soğutan bir parça evet. Hayır soğutmuyor diyen hiçbir şey bilmiyordur.
kafaya göre işlemci yakıyor diyeceksek Asusu da eleyelimAM5'te bios olarak en başarılı olan 1-asus 2-gigabyte harici bir şey almayın hocam.
Dostum bak tam da istediğini yapan birisi varmış youtubeda. Fansız çalışan bir işlemci... hmmm 9950x3d.. Fansız çalıştırmış. Kimse gaz/hava soğutucu olmasın demedi bak onu da yanlış yerlere çekiyorsun. Verimsiz olur, güç kısar. Ama neticede sıcaklığı düşürmek için bunu yapar ve evet işlemci kendisini soğutur. Ben full hızla devam edecek tam performansını verecek mi demişim? Nerede dedim? Soğutucu olmadan da sistem kullanılır. Öyle bir anlatıyorsun ki sanki soğutucu olmayınca, ram olmaması gibi, bilgisayar kendisini açmaz. İşlemci yanar hatta di mi kardeşim? xD Alev falan çıkar böyle duman atar.Sen aldın diye sağlam olmuyor üzülme yanınca amd yenisini veriyormuş reddite gir biraz araştır bakalım kaç konu göreceksin böyle bir şey bilmeden biliyor gibi konuşanlara bayılıyorum
Bu arada onun doğrusu işlemci kendisini soğutmaz zarar görmemek için frekans düşürür. Kendisini soğutmak değil bu öyleyse eğer soğutucu olmadan kullansana sistemini![]()
Ee biostan yakıyorsa bu kimin sorunu oluyor düzgün değildi asrock biosları bu yaktığı gerçeğini değiştirmez kaldı ki diğer mesele am5'te bios ram vs olarak en başarılı iş çıkaran asus ve gigabyte. Asrock'ın yakmasını bir kenara bıraktım aynı fiyata bu markalar varken yine alınmaz.kafaya göre işlemci yakıyor diyeceksek Asusu da eleyelim
saçma saçma işlemci yakıyor diyip durmayın şu ASRock a yanlış montaj güncel olmayan bioslar yüzünden yanan işlemciler vardı SoC voltajı Expo açınca saçma şekilde yükseliyordu bu da işlemciyi yakıyordu
dostum mesajı düzgün okusana asusta bios yüzünden işlemci yakıyordu yakıyor du dışkı atıp durma artıkEe biostan yakıyorsa bu kimin sorunu oluyor düzgün değildi asrock biosları bu yaktığı gerçeğini değiştirmez kaldı ki diğer mesele am5'te bios ram vs olarak en başarılı iş çıkaran asus ve gigabyte. Asrock'ın yakmasını bir kenara bıraktım aynı fiyata bu markalar varken yine alınmaz.