James Donkey Epic E 10 Uygun Fiyata Alınır mı?

kuwtom

80+
Reaksiyon skoru
1
IMG_2731.webp
Merhaba monitör almayı dusunuyordum arkadaşım bana kendi monitörünü satabilecegini söylediği James Donkey epic e 10 normalde 4500 tl bana 2500 ye satıyor hicbir sorunu yok 2 ay falan olmus alalı monitör iyi mi? yani bu fiyata alınabilir geldi genelde valorant fifa arada hikaye oyunları, monitör almayı dusunuyorum 2500 iyi gibi geldi

Bir arkadaşımda var, gayet güzel monitör. Yine de almadan önce herhangi bir sorununun olup olmadığını kontrol etmek gerek. O fiyata da gayet uygun.

Alıntıyı görüntüleMerhaba monitör almayı dusunuyordum arkadaşım bana kendi monitörünü satabilecegini söylediği James Donkey epic e 10 normalde 4500 tl bana 2500 ye satıyor hicbir sorunu yok 2 ay falan olmus alalı monitör iyi mi? yani bu fiyata alınabilir geldi genelde valorant fifa arada hikaye oyunları, monitör almayı dusunuyorum 2500 iyi gibi geldi
Selamlar Hocam.

Alınır valla mis gibi maldır. Yakın çevremde pek çok insan kullanıyor sıfır sıkıntı. Zaten Pc Hocası videolarına dikkat ettiysen, bu marka / Gamepower / LG / AOC / Gigabyte gibi markaların kullandıkları paneller aslında hep aynı paneller. Nedense bu markaya karşı saçma bir önyargı var.

Üstelik bir adet bile ölü piksel çıksa ilgileniyor adamlar, kuzenin monitörü tekde sıfırı ile değiştiler

Geri