Pubg Ye Girince Display Port Hatası Alıyorum

Tekinsiz

80+
Reaksiyon skoru
4
5900x işlemci ve 3060 ti ekran kartım var son 1 haftadır pubg ye girdiğimde display port hatası alıyorum ekran kapanıyor pc açık dc de arkadaşları duyuyorum ama ekran gidiyor ve oyundan düşüyorum hdmi kablosunu değiştirdim monitör ve ekran kartı bağlantılarını değiştirdim pc yi kapatıp tekrar açmadan ekranı geri getiremiyorum sorunun kaynağı ne olabilir yardım edebilir misiniz

Son düzenleme:
Sadece PUBG de mi oluyor? Diğer oyunlarda filan durum nasıl?

10-15 dakika Furmark çalıştır bakalım aynı şekilde siyah ekrana düşecek mi? Bu arada ısı değerlerini filan takip et, sürücü kaynaklı bir sorun da olabilir, DDU ile sürücüyü temiz bir şekilde kaldırıp tekrar kur.

10-15 dakika Furmark çalıştır bakalım aynı şekilde siyah ekrana düşecek mi? Bu arada ısı değerlerini filan takip et, sürücü kaynaklı bir sorun da olabilir, DDU ile sürücüyü temiz bir şekilde kaldırıp tekrar kur.
Dediklerinizi harfiyen yaptım hocam 2 k monitör kullanıyorum testi de 2k da yaptım sonuçlar bu şekilde siz bir değerlendirme yapabilir misiniz ?

Ekler

• furmark.webp
    furmark.webp
    55.8 KB · Hit: 19
Dediklerinizi harfiyen yaptım hocam 2 k monitör kullanıyorum testi de 2k da yaptım sonuçlar bu şekilde siz bir değerlendirme yapabilir misiniz ?
ekran kartı hotspot değeri inanılmaz çok bende 9070xt var ilk aldığımda hotspot dereceleri 100ü geçiyordu ve oyuna geçince 5dakika sonra atıyordu muhtemelen kendini korumak için .ondan sonra fan ayarı yaptım düzelmişti senin kartta birkaç senelik kart bakım vs lazım olabilir gibi geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fanlarda 100 de 100 de çalışıyormuş gerçi . bakım yaparsanız sorun düzelebilir

ekran kartı hotspot değeri inanılmaz çok bende 9070xt var ilk aldığımda hotspot dereceleri 100ü geçiyordu ve oyuna geçince 5dakika sonra atıyordu muhtemelen kendini korumak için .ondan sonra fan ayarı yaptım düzelmişti senin kartta birkaç senelik kart bakım vs lazım olabilir gibi geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fanlarda 100 de 100 de çalışıyormuş gerçi . bakım yaparsanız sorun düzelebilir
bakımını yaptım şimdi test sonucu böyle oldu hocam bir sıkıntı var mı sizce

Ekler

• bakım sonucu furmark.webp
    bakım sonucu furmark.webp
    97.8 KB · Hit: 16
bakımını yaptım şimdi test sonucu böyle oldu hocam bir sıkıntı var mı sizce
bu seride yanlışım yoksa hotspot ile gpu sıcaklığı arası 15-20 derece fark normal şimdi daha güzel görünüyor sıcaklık sonuçları . oyunda yeniden dene atacakmı merak ettim

Merhaba, kartın soğutma veya soğuma sorunu olduğu bariz gibi, fanlar ful devire yakın bu şekildeyse kasa içi havalandırman da kötü olabilir. Olmadı yan kapağı açık bırak.

Bu arada ekran kartı modeli nedir?

Merhaba, kartın soğutma veya soğuma sorunu olduğu bariz gibi, fanlar ful devire yakın bu şekildeyse kasa içi havalandırman da kötü olabilir. Olmadı yan kapağı açık bırak.

Bu arada ekran kartı modeli nedir?
3060 ti ewga 3 fanlı olan model hocam bakım yaptım şu anda bu durumda sonuçlar

Ekler

• bakım sonucu furmark.webp
    bakım sonucu furmark.webp
    97.8 KB · Hit: 11
Kartın ilk sahibi misin bilmiyorum ama özellikle RTX3000 serisi kartlarda "mining" zirve dönemini yaşıyordu, ikinci el aldıysan mining de yorulmuş bir kartta olabilir.

Kartın ilk sahibi misin bilmiyorum ama özellikle RTX3000 serisi kartlarda "mining" zirve dönemini yaşıyordu, ikinci el aldıysan mining de yorulmuş bir kartta olabilir.
kartın il sahibiyim 6 senedir kullanıyorum son test değerleri de çok mu kötü

Geri