Trendyol Kendi Kafasına Göre Siparişimi İade Etmiş

catsped

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,309
Trendyol kendi kafasına göre kupon kullanarak 200 lira daha ucuza satın aldığım siparişimi "taşıma sırasında hasar gördüğü için teslim edemedik." şeklinde not düşerek iade etmiş. Bu ne saçma sapan bir şey? Ürünü tekrar kargolamaları gerekmez mi? Ben nasıl geri alabilirim aynı fiyattan bu ürünü? Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?

Trendyol kendi kafasına göre kupon kullanarak 200 lira daha ucuza satın aldığım siparişimi "taşıma sırasında hasar gördüğü için teslim edemedik." şeklinde not düşerek iade etmiş. Bu ne saçma sapan bir şey? Ürünü tekrar kargolamaları gerekmez mi? Ben nasıl geri alabilirim aynı fiyattan bu ürünü? Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?
desteğe yaz eğer olumlu yanıt alamazsan tüketici hakem heyetine başvur

desteğe yaz eğer olumlu yanıt alamazsan tüketici hakem heyetine başvur
Yazdım yok maalesef ürün iade olmuş falan dediler desteğin desteklikle bir alakası yok ki ne zaman bağlansam adamlar kendilerine verilen talimatları uygulayıp müşteriyi oyalıyor gibi geliyor amazondaki gibi doğrudan eylem alma yok sadece konuşuyorlar

Yazdım yok maalesef ürün iade olmuş falan dediler desteğin desteklikle bir alakası yok ki ne zaman bağlansam adamlar kendilerine verilen talimatları uygulayıp müşteriyi oyalıyor gibi geliyor amazondaki gibi doğrudan eylem alma yok sadece konuşuyorlar
son kez uyar hocam yarın sonra thhne başvur

en iyisi amazon bağımsız 5-6 ay iadedeye veremediğim ürünümü aldılar ve sonra kargoda bir sorun oluştu ya satıcı bilgi vermedi yada satıcıya ulaşmadı ürün yinede paramı verdiler

Aynı durumu Hepsiburada da yaşadım ürünün yenisini gönderdiler talep bile açmadım kendileri göndermişti. Sen de yenisini işte bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

en iyisi amazon bağımsız 5-6 ay iadedeye veremediğim ürünümü aldılar ve sonra kargoda bir sorun oluştu ya satıcı bilgi vermedi yada satıcıya ulaşmadı ürün yinede paramı verdiler
Amazonda da böyle sorun yaşadım yenisini göndermek yerine lara iadesi yapıyor. Ürünü uyguna almışsın secenek sunması lazım

vallahi tiksindiriyorlar bizim ülkede kurulan neredeyse her firma her şirket böyle hepsi böyle ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,246
Üyeler
197,165
Son üye
EgeUmut
Geri