X870 Anakart Pin Sıkıntısı

- GÜNCELLEME -
Düzeltmeye çalışırken 1 adet pin kırıldığı için garantiye yolladım soket değişimi gercekleşecek. Servispoint kısmı 1250TL + KDV ücret söyledi.
Gayet ucuz. Hiç üzme kendini dostum nazar de geç. Hayırlı olsun sistemin güle güle kullan

Yeni anakart parası vermektense 1500TL vermek gayet iyi bence
evet ve anakartımın özellikleri gereği çok memnundum nazara geldik ama yapacak bişi yok ahahahha 20k yerine 1.5kda olduk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gayet ucuz. Hiç üzme kendini dostum nazar de geç. Hayırlı olsun sistemin güle güle kullan
Çok teşekkür ederim umarım sistemimin power tuşuna basabilirim daha basamadan sorunlar yaşadık düşün 5080 ini 1 hafta önce aldım daha jelatinini açıp içine bakmadım bunlarla ugrasmaktan

evet ve anakartımın özellikleri gereği çok memnundum nazara geldik ama yapacak bişi yok ahahahha 20k yerine 1.5kda olduk

Çok teşekkür ederim umarım sistemimin power tuşuna basabilirim daha basamadan sorunlar yaşadık düşün 5080 ini 1 hafta önce aldım daha jelatinini açıp içine bakmadım bunlarla ugrasmaktan
Güle güle kullan kral hayırlı olsun

Güle güle kullan kral hayırlı olsun
teşekkür ederim. Bu arada AM5 soketlerinin 400TL olduğunu ögrendim gerçekten ucuzmuş bu arada pin yamulunca düzeltmeye calısmaktansa direkt garantiye yollamak daha mantıklı geliyor

7800 den 9800 niye gecersin ki ikiside sağlam işlemci

Elektronik cihazların sorunları bitmiyor. İnan bana sistemi kurduktan sonra da bir sürü problemle karsilasicaksin. Haftalarca çözemediğim sorunlar vardı. Artık açmak istemiyordum bilgisayarı. Oyüzden sabırlı olmak önemli

Merhaba arkadaşlar bugün kasamı toplarken cpu pininin şöyle olduğunu farkettim ve sanki yamulmuş gibi hissettim aşırı derece bir sorun var mı ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz
Pinler arası temas görmedim, yakından dikkatlice bakınca sen de birbirine değen veya değmeye çok yakın duran pin görmüyorsan işlemcini tak dene, büyük ihtimalle pinler olması gerektiği noktalara temas edeceği için sorun olmayacaktır.

Pinler arası temas görmedim, yakından dikkatlice bakınca sen de birbirine değen veya değmeye çok yakın duran pin görmüyorsan işlemcini tak dene, büyük ihtimalle pinler olması gerektiği noktalara temas edeceği için sorun olmayacaktır.
garantiye yolladım ya soket değişimi yapılacak servispointte sistemi dizmeyi 1 hafta erteledik 1500tl verdik ekstradan ama sorun değil bekleyeceğim

Elektronik cihazların sorunları bitmiyor. İnan bana sistemi kurduktan sonra da bir sürü problemle karsilasicaksin. Haftalarca çözemediğim sorunlar vardı. Artık açmak istemiyordum bilgisayarı. Oyüzden sabırlı olmak önemli
yani başlangıc önemli olan altyapısını kablolamasını parçalarını iyi halletmen gerekiyor sonraki yazılımsal sorunlar çözülür bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,268
Üyeler
197,167
Son üye
s3nn4
Geri