Yardım Hitman World Of Assasination Açılmıyor.

HydeTR

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar, Steam üzerinden lisanslı ve resmi bir şekilde satın aldığım Hitman World of Assasination yaklaşık 2 ay öncesine kadar açılıyordu fakat artık açılmıyor. Oyun crash yiyor, başlattıktan sonra bir pencere ve ardından tam ekran siyah bir ekrana geçiyor fakat sonra kapanıyor. Benchmark dahil her ayarda bu durum yaşanıyor. Nasıl düzeltebilirim veya istediğiniz ek bir bilgi var mıdır yardımcı olmak için?

Denediğim Yöntemler
- Oyunu silip yeniden yüklemek.
- Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamak.

Durum & Bilgiler

• Hala oyun çökmekte/açılmamakta

• Kullandığım herhangi bir antivirüs programı yok

• Arkaplanda açık olan uygulamalar: Steam, TransculentTB, Lively Wallpaper, Intel® Graphics Software, Windows Güvenliği (Defender)

• Sistem özellikleri, imza haricinde ekte de bulunmaktadır.

Medya:
1779057574896.webp
1779057641517.webp
1779057847479.webp
1779057929646.webp

Kimse yanıtlamayınca çeşitli topluluk sitelerinden farklı yöntemler de denedim ancak olmamıştı. Sonrasında shader dosyalarını resetlemek gibisinden bir yöntem aklıma gelince bilmediğimden yapay zekaya sormak durumunda kaldım ve ümitsiz olmama rağmen işe yaradı. Windows arama çubuğuna "%localappdata%" yazdıktan sonra "IO Interactive" klasörünü buluyoruz ve içerisindeki "HITMAN 3" klasörünü tamamen siliyoruz. Ardından dosya bütünlüğünü falan doğrulamadan direk oyuna girdim ve açıldı. 57MB olan HITMAN 3 klasörü yerine 20MB'lık bir klasör oluşmuştu. Hatta içerisinde XeSS Dump isimli bir klasör de var ki fikrimce crash sebebi driver çakışması gibi bir şeydi. Sorunu ben böyle çözdüm, Intel harici kartlarda da etkili olacağını düşünüyorum. Ayrıca sizde olmaz ise oyun belki de DirectX 12 dolayısıyla da crash verebiliyor olabilir, bunu da Steam kütüphanenizden oyuna gelip ayar çarkından "Özellikler..." bölümüne gelerek "Genel" sekmesindeki "Başlatma Seçenekleri" bölümüne "-dx11" veya "-force-d3d11" yazarak oyunu DirectX 11 sürümü ile başlatarak çözebilirsiniz. Eğer yine olmadıysa çok zayıf bir ihtimal ama "Başlatma Seçenekleri" bölümüne "-skip_launcher" yazıp başlatıcıyı geçerek çalıştırmayı deneyebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,081
Üyeler
196,886
Son üye
shxck
Geri