19.999,00 TL'ye Rtx5060ti Alınır mı ?

ekran kartlarında Amd'ye pek sıcak bakamıyorum. 5060Ti'dan daha mı iyidir ?
9060xt 16gb alınabiliyor hemen hemen bu fiyata, performans olarak daha iyi olur. Amd ekran kartı istemiyorsan bile indirim yakalamaya çalış, 5060ti 8gb modele 20 bin vermek çok bence.

9060xt 16gb alınabiliyor hemen hemen bu fiyata, performans olarak daha iyi olur. Amd ekran kartı istemiyorsan bile indirim yakalamaya çalış, 5060ti 8gb modele 20 bin vermek çok bence.
5 taksite bölüneceğinden pek etkilemeyecek beni. Bir de oynayacağım oyunlar bf1 cs2 tarzı oyunlar.

9060xt 16gb 20k aldım arada düşüyor bence 9060xt al
Abdullah abinin incelemesine baktığımda cs değerleri bu şekilde benim ağırlıklı oynayacağım oyun cs olduğu için bana rtx 5060ti daha mantıklı geldi

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    39.4 KB · Hit: 82
Abdullah abinin incelemesine baktığımda cs değerleri bu şekilde benim ağırlıklı oynayacağım oyun cs olduğu için bana rtx 5060ti daha mantıklı geldi

Oyunların fpsi çoğu zaman Amd nin veya Nvdının optimizasyonuna bağlı .Kaldı ki 8gb vram 1080pde yetmiyor.
Bunu bilerek nvdı almak istiyorsanız alabilirsinizx fakat f/p bir kart değil

anladım cs odaklıysan olur ama onun incelediği 16gb sen 8gb dedin vdam farkı var genellemede oyun odaklı olarak 9070xt

8gb vramı tamamen kullanmam büyük ihtimal csde düşük ayar 4:3 oynuyorum zaten

İlerde lazım olur bence 8gb vram 2.elde de zarar ettirir 9060xt en mantıklısı veya vrami yüksek olan 2.el ürünler.

Geri