Ölü Piksel 3 Adet İade Etmelimiyim ?

idrwin

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar yeni monitor aldım 1080 p.3-4 tane ölü piksel çıktı çok yakından bakınca belli oluyor uzaktan belli olmuyor iade etmelimiyim sizce. Fotoğrafı çektim onda da belli olmuyor.

resim

Ekler

• IMG_1029.webp
    IMG_1029.webp
    447.2 KB · Hit: 53
Arkadaşlar yeni monitor aldım 1080 p.3-4 tane ölü piksel çıktı çok yakından bakınca belli oluyor uzaktan belli olmuyor iade etmelimiyim sizce. Fotoğrafı çektim onda da belli olmuyor.
Genelde 5'den az ise iade almıyorlar.
Ama bana göre ölü piksel bir kusur.
Bir tane bile olsa iade almalılar.
Almıyorlarsa da thh'ye giderdim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Genelde 5'den az ise iade almıyorlar.
Ama bana göre ölü piksel bir kusur.
Bir tane bile olsa iade almalılar.
Almıyorlar da thh'te giderdim.
hocam ölü pixel sayfasında 4 tanesrenkte gösterilmiştir örnek ölü piksel gibi de değil küçücük siyah bişey çok dibinden bakımca anca anlıyorum.5 bin tllik monitor zaten bilemedim uğraşmaya değmez gibi.

hocam ölü pixel sayfasında 4 tanesrenkte gösterilmiştir örnek ölü piksel gibi de değil küçücük siyah bişey çok dibinden bakımca anca anlıyorum.5 bin tllik monitor zaten bilemedim uğraşmaya değmez gibi.
Attığın resimde bende göremedim.

Direkt iade.

gerekirse 20 tl olsun bence iade edin 5000 yazmışsınız ama para için emek veriliyor küçümsememek lazım miktarı

Geçen sene 10k ya monitör aldim 3-4 tane olupiksel vardi istesem anında iade alabilirdim ama hiç gerek yok. 1.5 yıldır kullanıyorum şuan ölü pikselleri göster desen gösteremem. Eğer ekranin ortasında toplanmamislarsa sorun değil. Benimkiler kenarlarda. Oyun oynarken vs farketmek İMKANSİZ.

Ölü piksel bir kusurdur, hatalı paneldir.İade edebiliyorsan et.Eğer bu şekil kullanırım diyorsan da sen bilirsin.Ölü piksele benzemiyorsa montaj hattında kalite kontrolden kaçan bir durum olabilir.Paneli sökmek gerekir gerek yok.

Her renkte belli oluyor mu yani siyah mı çünkü bende 1 tane sadece kırmızıda belli olan piksel vardı sıcak havlu ile hafifçe bastırdım düzeldi

Ölü piksel bir kusurdur, hatalı paneldir.İade edebiliyorsan et.Eğer bu şekil kullanırım diyorsan da sen bilirsin.Ölü piksele benzemiyorsa montaj hattında kalite kontrolden kaçan bir durum olabilir.Paneli sökmek gerekir
Resim yükleyemiyorum ki göstereyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Her renkte belli oluyor mu yani siyah mı çünkü bende 1 tane sadece kırmızıda belli olan piksel vardı sıcak havlu ile hafifçe bastırdım düzeldi
beyazda en çok belli oluyor. Bilemedim ki disinden bakınca belli oluyor onun haricinde gözükmüyor bile

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,997
Üyeler
196,869
Son üye
utcny
Geri