Öneri Aula Klavye Önerir Misiniz Alayım mı?

Omeraslan93

80+ Silver
Reaksiyon skoru
827
Bu model nasıl sizce? Az ses yapsın kablosuz ve sayısı tuşu olmasın aradığım özellikler.

IMG_3767.webp

F87 kullanıyorum şu an bu mesajı da ondan yazıyorum. Graywood v3 switchli olanını aldım ben, sesi iş yerinde bile kimseyi rahatsız etmiyor. Laptop tuşundan daha az ses yapıyor diyebilirim (tabi hayvan gibi vura vura yazmazsam). Pil ömründen, tuş kalitesinden, kasa kalitesinden memnunum.

F87 kullanıyorum şu an bu mesajı da ondan yazıyorum. Graywood v3 switchli olanını aldım ben, sesi iş yerinde bile kimseyi rahatsız etmiyor. Laptop tuşundan daha az ses yapıyor diyebilirim (tabi hayvan gibi vura vura yazmazsam). Pil ömründen, tuş kalitesinden, kasa kalitesinden memnunum.
ben de v4 switchli olanından yazıyorum.Bu bi tık daha sesli ama sesi çok güzel.Hele bir de hızlı yazı yazıyorsan daha da hoşuna gider.Ama sessiz istiyormuşsun o yüzden kriterine uymuyor.Evde kullanabilirsin ama.Ses tekeri yok ve tkl idi sanırım yön tuşları klavyeden ayrı olan versiyonu.Tr klavye ama tuşları gece hiç gözükmüyor başka keycap şart oluyor.Onu değişince de güzel sesi bi tık değişiyor ama yine güzel oluyor.

Teşekkürler öneriler için inceleyeceğim dediklerinizi

Geri