Yardım Msi X870e Görüntü Gelmiyor

Emre mete

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
415
Beyler 9800x3D ve msi x870e edge wifi anakart aldım taktım görüntü gelmedi bios yüklüyeyim dedim 3 farklı 2.0 flash bellek ile denedim fakat görüntü gelmedi yine ram ekran kartı işlemciyi söktüm denedim yine aynı ilk başta ce hatası veriyordu şimdi 00 hatası veriyor gece 10 dan beri uğraşıyorum kafayı yemek üzereyim çözemedim bir türlü

Cpu kablosu oturmamis olabilir mi?
Bu anakartin bios guncelleme gerektirmeden 9800x3dyi calistirmasi gerekir. 00 hatasi cpu ile alakaliydi. Cpu fan montajini hafif gevsetip de deneyin. Statik elektrikten de olabilir. Ram model neydi? Clear Cmos butonu var arka panelinde onu da deneyin.

Kablolara baktım bios atmayı denedim fakat bios ışığı tepki bile vermiyor yanıp sönmeyi bırak hiç yanmıyor clear da denedim ramlar kingston 5200 ilk başta ec hatası veriyordu sonra 00 a döndü 7500f taktım onda da tepki vermedi cpu ram ekran kartı hepsini söküp bios atmayı denedim yine tepki vermedi ışıklar geliyor fanlar dönüyor fakat tepki yok

Anakartta sorun olabilir. Cpu pinlerinde egilme ve hasar yoksa, AIO ya da kule sogutucu fazla sıkı montajli degilse garantiye gondermek ya da iade etmek gerekebilir. Belki kasa icinde birsey kisa devre yapiyor da olabilir, vida vb. gibi. Flash bios butonu yonergeleri talimata gore yapildiysa, butonun tam altindaki usb port kullanildiysa (ama bu cpulari kutudan ciktigi gibi tanimasi gerek normalde, sadece stabilite update almistir).

Anakartta sorun olabilir. Cpu pinlerinde egilme ve hasar yoksa, AIO ya da kule sogutucu fazla sıkı montajli degilse garantiye gondermek ya da iade etmek gerekebilir. Belki kasa icinde birsey kisa devre yapiyor da olabilir, vida vb. gibi. Flash bios butonu yonergeleri talimata gore yapildiysa, butonun tam altindaki usb port kullanildiysa (ama bu cpulari kutudan ciktigi gibi tanimasi gerek normalde, sadece stabilite update almistir).
Valla her birini kontrol ettim sadece kasada kısa devre varsa onu bilmiyorum artık gönderecem baksınlar

Geri