Klavye Önerisi %100 Olmalı

Prepper

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba,

Hem fps hem de işte kullanabileceğim kablosuz gaming klavye arıyorum mekanik öyle manyetik şöyle araştırırken en doğrusu bilene sormak diye düşündüm.
Ben yıllardır Logitech G512 klavye kullandım hiç pişman değilim fakat artık bazı tuşları basmamaya başladı kesinlikle %100 klavye istiyorum bilmiyorum bu böyle mi ifade ediliyor ama num lock olmalı :D

önerin için teşekkür ederim bu mekanik ve manyetik klavye farkını açıklayabilir misin pek anladığım konular değil ben oyun olarak cs2 ve pubg oynuyorum

önerin için teşekkür ederim bu mekanik ve manyetik klavye farkını açıklayabilir misin pek anladığım konular değil ben oyun olarak cs2 ve pubg oynuyorum
Mekanik klavyede switchler 1 ve 0 mantığıyla çalışır. Bir tuşun 0 dan 1 olması için gittiği belirli mesafe vardır. Aynı mesafe tuşu bıraktığınızda da vardır. Evde kullandığınız aç kapa priz gibi.

Manyetik klavyelerde switchler 0 dan 1 olması için gittiği mesafeyi kendiniz belirlersiniz. Rapid trigger özelliğiyle ise parmağınızı tuştan çektiğiniz anda tuşun geri dönüşünü beklemeden 1 den 0 a döner.

Yani manyetik switchlerde bir switchin yukarıdan aşağıya ve aşağıdan yukarıya olan mekanik hareket sürelerine limit koyabiliyorsunuz. Bu da manyetik switchleri mekaniklerden hızlı kılıyor.

Mekanik switch olarak Aula f99 veya f108 modellerini inceleyin derim.

Manyetikte %100 layoutda sanırım sadece keychron k10 he modeli var. Hatırlayabildiğim başka model yok. Varsa da arkadaşlar yazacaklardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,056
Üyeler
197,122
Son üye
ontasoff
Geri