Rezil Ötesi Valorant Dereceli Sistemi Hakkında

Çok sağlam vuruşlar atıyorum, clutch alıyorum. 25 vuruyorum amma entry felan oynamıyorum ha onuda diyeyim. Öncü oluyor her skillde en az 2 3 kişiyi sarsıyor takımı Side sokuyorum ama günün sonunda Pho kitleyip 6 vuran eleman saatlerimi harcadığım oynunun içinden geçip mışıl mışıl uyumaya gidiyor.
Özellikle 1 2 maçta bir afk net geliyor ona alıştık, anaya sövme savaşları ise her maç klasikleşti artık.
Arkadaşlar plat 1 2 takılıyorum bu gece Gold 3 50kp ye kadar düştüm riot sanki git kardeşim play eloda istenmiyorsun diyor ama Gold eloda da herkesi vuruyorum verdiği kp 17 şuan üstünü görmedim imkansız 17 üstü için her el bela atmak felan lazımdır belki, kaybedince de teröriste vurur gibi 25kp şak diye geçiyor.
Arkadaşlar bu plat elodan çıkabilen dia yücelik felan olan insanlar özel seçilmiş kişiler mi? Bir insan nasıl olurda yani eko atlar? Benim yerime xantaresi getirip koysan o takımlar ile yine win alamaz yine alamaz.
yüce 2 gördüm maax yüce 1 -2 arası gidip gleiyordum oyunu bırakmadan önce hesap ban yedi 2 hafta felan gold hesaba girdim zor plat yaptım çok zor elolar gold plat bence :D

riotun eşleştirme sistemi çok saçma hocam özellikle duo giriyorsan sana 3 tane aveli veriyor al kardeşim taşıyabiliyorsan taşı diyor, solo girince de her zaman iyi takım gelmiyor, sezon 3'ten beri lol oynuyorum hep bu şekildeydi kaç kere klavye kırdım, mouse u avuç içimle sıkıp çatlattığım bile oldu, 1-2 el attın iyi takım gelmedi mi o gün başka oyuna girmemen lazım geçenlerde elmas 2 den zümrüt 1 e kadar aralıksız 25 maç kaybederek düştüm bütün maçları aynı gün oynadım sinirden kazanıcam diye uyumadan işe gitmiştim.

Bi nebze haklısın hocam bazen gold arkadaşlarımı boostluyorum ortalama her maç 30-35 vurduğum halde ucu ucuna yendiğimiz maçlar oluyor. Takım farkı çok etkiliyor malesef. Yapabileceğin en iyi şey duoyla kasmak sana en büyük tavsiyem bu. Mümkünse yanına senin ayarında 2 kişi daha çek rahatlıkla dia olursun
3 kişi oynadık 13 15 kaybettik daha yeni karşıda bir veto var 3 4 bela attı minimum adam 40 küsür vurmuştur.

Riot games’e hoşgeldiniz. Lol ve valorant kadar eşleştirme sistemi rezalet başka oyun yok. 3. Olarak apex legends gelir

Bulabilirseniz 3'lü girmeye çalışın hocam. En iyisi o. En azından 3'ünüz kendi aranızda comp yapıp iletişimle oynayabiliyosunuz.

Çok sağlam vuruşlar atıyorum, clutch alıyorum. 25 vuruyorum amma entry felan oynamıyorum ha onuda diyeyim. Öncü oluyor her skillde en az 2 3 kişiyi sarsıyor takımı Side sokuyorum ama günün sonunda Pho kitleyip 6 vuran eleman saatlerimi harcadığım oynunun içinden geçip mışıl mışıl uyumaya gidiyor.
Özellikle 1 2 maçta bir afk net geliyor ona alıştık, anaya sövme savaşları ise her maç klasikleşti artık.
Arkadaşlar plat 1 2 takılıyorum bu gece Gold 3 50kp ye kadar düştüm riot sanki git kardeşim play eloda istenmiyorsun diyor ama Gold eloda da herkesi vuruyorum verdiği kp 17 şuan üstünü görmedim imkansız 17 üstü için her el bela atmak felan lazımdır belki, kaybedince de teröriste vurur gibi 25kp şak diye geçiyor.
Arkadaşlar bu plat elodan çıkabilen dia yücelik felan olan insanlar özel seçilmiş kişiler mi? Bir insan nasıl olurda yani eko atlar? Benim yerime xantaresi getirip koysan o takımlar ile yine win alamaz yine alamaz.
En azından hile yok öyle düşün csde güvenlik faktörüm yeşil ona rağmen en az 2 maçta 1 hile geliyor full rage oynuyor mevlanayla vuruyor ban yemiyor 20k dan 11 e düştüm monitörü kiracaktim az daha oynasam

riotun eşleştirme sistemi çok saçma hocam özellikle duo giriyorsan sana 3 tane aveli veriyor al kardeşim taşıyabiliyorsan taşı diyor, solo girince de her zaman iyi takım gelmiyor, sezon 3'ten beri lol oynuyorum hep bu şekildeydi kaç kere klavye kırdım, mouse u avuç içimle sıkıp çatlattığım bile oldu, 1-2 el attın iyi takım gelmedi mi o gün başka oyuna girmemen lazım geçenlerde elmas 2 den zümrüt 1 e kadar aralıksız 25 maç kaybederek düştüm bütün maçları aynı gün oynadım sinirden kazanıcam diye uyumadan işe gitmiştim.

Bu yüzden herşeyin win veya lose’a bağlı olduğun oynamamak lazım. Sinir bozucu durum. Üniversite yıllarının başlarında derecelide zedle 15-0 gidiyorum ama takımımdaki 4 kişinin 4 ü de kütük olur mu? O zaman anladım emek veripte lose alacaksam niye oynuyorum?

Battlefield oynasan kanser olmazsın mesela. 32 kişiyi birden suçlayamazsın herkes cengaver gibi çarpışıp geçiyor. Mmorpglerde öyle kansersiz stressiz. İtemini alır geçer önüne geçeni kesersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,056
Üyeler
197,122
Son üye
ontasoff
Geri