Yardım Vatan Teşhir Apple Watch10alınır mı ?

fiyat iyi sorun yoksa alınır

Ben 3 tane samsung saat aldım 2 tanesi geldi birisinin kozmetiğinde nokta yok ve pili iyi diğeri ise ufak çizikler var pil sağlığı ise iyi sonuncuyu bekliyorum ondan da ümitliyim anneme teyzeme kendime 2 bin TL'ye watch 6 aldım daha ne olsun bence denenir pil çok kötüyse iadeyi sor ben sorduğum da alırız demişlerdi orda mağazayı arayıp kozmetiğinden ve pil sağlığını öğrenebilirsin pili çok söylemiyorlar da kozmetiğini söylüyorlar ayrıca bana ikisinde de şarj aleti yok dendi 1 inde çıktı 1 inde çıkmadı diğerinde çıkar mı bilmiyorum

ben aldım kutudan kordon çıkıyor ama şarj aleti yok başka yerden temin etmen gerekiyor bana 0 cihaz geldi garantisi bile başlamamıştı alınır mı konusuna gelirsek saatten ne beklediğine bağlı

cihaz aktif edilmemişti seri nosunu applea girdim garantisi başladı bilmiyorum emin değilim tam demo sürümde olduğu için aktif etmeyi unutmuş da olabilirler ama çizik vs yoktu üstünde
ya bence cogu sifir zaten depoda durmus demo mod kurulu gelir zfn bunlara bazilarinj depoya gelince kaydetmisler bazilarida usenmjs etmemis bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,218
Üyeler
197,159
Son üye
r1do
Geri