Hangi ürünürünü aldım. biraz kullandım. samsung buds 3 pro olduğu için bu bana kötü geldi. özetleyeyim. vokaller geride ve ses seviyesi düşük. 200tl ye değer ama kesinlikle.
konu başlığındaki ürünHangi ürün
200 e kesin değer hocam orası ayrıda normal fiyatı 600-700 anca olmalı bence gerçekten kötü geldi banada.ürünü aldım. biraz kullandım. samsung buds 3 pro olduğu için bu bana kötü geldi. özetleyeyim. vokaller geride ve ses seviyesi düşük. 200tl ye değer ama kesinlikle.
boş zaten. bütçesi o olan insan bunu almaz zaten.200 e kesin değer hocam orası ayrıda normal fiyatı 600-700 anca olmalı bence gerçekten kötü geldi banada.
O kadarmı kötügeldi anneme verdim ben sana steelseries aldım sen bana bunu mu aldın diye azar yedik
bass iyi gerisi kötü airpods kullanıyor normalde ondan kötü gelmiştirO kadarmı kötü
ancsi iadere eder bu arada nonamelerden iyi5k kulaklıklarla bunu kıyaslıyorsunuz. 900 liralık kulaklıklarla kıyaslarsanız daha doğru olur. Zaten 200 e kıyas yok![]()
Orası öyle ,kötü değil zaten. Çoğu 200 liraya alıp 2 3k performans beklediğinden hayal kırıklığına uğruyor herhalde. Buds3 pro dan iyi olma ihtimali yok zaten karşılaşma yanlışancsi iadere eder bu arada nonamelerden iyi