sendegitunutbeni
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 796
ttek benim saglam cikti heralde indirime girmeden 50 dolara kitlemislerdi :dAdam olmuyor tamamen maalesef boşa uğraşmış olursunuz sadece.
ttek benim saglam cikti heralde indirime girmeden 50 dolara kitlemislerdi :dAdam olmuyor tamamen maalesef boşa uğraşmış olursunuz sadece.
hocam ben zamanında temudan almıştım 100 tanesi 150 lira mı neydi şuan sanırım bi rationalkeys satıyor onda da dediğiniz gibi 175 tl kargo ücreti varmış başka bir yer yok sanırımnereden alabilirim hocam? ama 5 liralık sokete 200 tl kargo ödemek istemiyorum. elinde olup izmirde olan okuyan birisi varsa iletişime geçerseniz sevinirim
bizimkiler ucuzdu ondandırttek benim saglam cikti heralde indirime girmeden 50 dolara kitlemislerdi :d
valla benim temizdi hala sikinti yok tas gibi 54 dolar odemisim baktim .dhocam ben zamanında temudan almıştım 100 tanesi 150 lira mı neydi şuan sanırım bi rationalkeys satıyor onda da dediğiniz gibi 175 tl kargo ücreti varmış başka bir yer yok sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bizimkiler ucuzdu ondandırbana gelende direkt işlemli klavyeydi yani pcbye bi baktım kablo çekmiş adamlar artık 2. el iade mi kendileri mi bunu sattı bilmiyorum