Austral 1.2 Hibrit Vs C5 Aircross 1.2 Hibrit

Muratt81

80+
Reaksiyon skoru
0
Yılda 25.000 Km yapıyorum
%80 Şehir içi bazen 3-5 km bazen 15-20 km
1.5 Aircross Dizel
1.2 Hibrit Aircross
1.2 Austral Ful Hibrit
1.3 Austral Mild Hibrit

Bu araçlar arasinda kaldım
Dizel adblue dpf egr korkusu oldu
Hibrit Aircross çift kavrama şanzıman
Australlerin sanzimanlari sorunsuz deniliyor
Yakıt+MTV++kronik sorunlar vs dusunuldugunda kullanım şeklime göre düşünürsem hangisini almak mantıklı kararsız kaldım önerileriniz nedir ? Tavsiyeleriniz

1.6 20 model corolladan gecicem buna göre konforlu olsun yeter

1.3 direk ele c5 1.2 de eat8 yok edcs6 var ondada problem olabiliyormuş ama genel olarak iyi duruyor.

1.2 austral tam bilmiyorum

1.5 eat8 c5 2022 sonrası sorunsuz gibi.

Şehir içi kullanıyorsan hibrit daha mantıklı

1.3 direk ele c5 1.2 de eat8 yok edcs6 var ondada problem olabiliyormuş ama genel olarak iyi duruyor.

1.2 austral tam bilmiyorum

1.5 eat8 c5 2022 sonrası sorunsuz gibi.

Şehir içi kullanıyorsan hibrit daha mantıklı
1.2 austral mantıklı geliyor şanzıman vs MTV güzel ama işte araştırmadan kör kütük atlamak istemiyorum

Austral bilmiyorum ama psa tarafında 1.2 hybrid baya sorunları var internette dert yanan çok. Şimdi değil de ilerde psa yine hatasını kabul edip 1.2 puretech'leri geri çağırdığı gibi çözüm bulunur diye düşünüyorum ondan sonra belki alınabilir. 1.5 dizel c5 aircross baya mantıklı arada bir uzun yol yapıp dpf'i sağlıklı kullanırsan bi de adblue iptali ile sorunlu bir motor değil. (2023 sonrası 8mm zincirli olanlar sorunsuz)

Austral.

HR-V de düşünülebilir şehir içi kullanım yüksek diyorsunuz hybridler avantajlı bayağı.

Austral bilmiyorum ama psa tarafında 1.2 hybrid baya sorunları var internette dert yanan çok. Şimdi değil de ilerde psa yine hatasını kabul edip 1.2 puretech'leri geri çağırdığı gibi çözüm bulunur diye düşünüyorum ondan sonra belki alınabilir. 1.5 dizel c5 aircross baya mantıklı arada bir uzun yol yapıp dpf'i sağlıklı kullanırsan bi de adblue iptali ile sorunlu bir motor değil. (2023 sonrası 8mm zincirli olanlar sorunsuz)
Kısa mesafem olsada ayda 1 kez uzun yol yaparım en az 80 km kesintisiz devirli kullanıp dpfyi aktif ettirebilirim adblueyi en kotu iptal ederiz ama başka kronik vs nasıl iste ayda 1 kez uzun yolda bu yeterli bir seviyemi ? Dizel için toyotadan gecicem 1.2 austral 1.5 dizel kararsizlik biri eat8 kombinasyon güzel digeride iyi ama bilemedim

ikisi arasından austral 1.2, 1.3h ile ilgili bişi gelmedi şuan aklıma belki o da alınır düzeydedir. c5 aircrossda eski neslinde olan eat8 olsaydı belki düşünülebilirdi şu haliyle alınmaz. bu araçların dizelleri zaten problemli adblue ve filtreleri bakımından. ayrıca şahsen ticari araç kullanıcıları haricinde dizel araç alınmaması taraftarıyım hele sizin gibi çoğunluğu şehiriçi araç kullanıcıları için.

ikisi arasından austral 1.2, 1.3h ile ilgili bişi gelmedi şuan aklıma belki o da alınır düzeydedir. c5 aircrossda eski neslinde olan eat8 olsaydı belki düşünülebilirdi şu haliyle alınmaz. bu araçların dizelleri zaten problemli adblue ve filtreleri bakımından. ayrıca şahsen ticari araç kullanıcıları haricinde dizel araç alınmaması taraftarıyım hele sizin gibi çoğunluğu şehiriçi araç kullanıcıları için.
euro6 neredeyse tüm adblue sistemleri kronik sorunlu. Austral kısmını bilmediğimden yorum yapmadım. Fakat düşük km c5 üzmez içi çok ferah süspansiyonları çok konforlu bagaj geniş şekli şemali güzel. Motor da kasayı kaldırıyor yeterli. Şanzımana zaten laf yok aisin 8 ileri. (Dizelleri için konuşuyorum yeni gelen hybrid'ler berbat)

euro6 neredeyse tüm adblue sistemleri kronik sorunlu. Austral kısmını bilmediğimden yorum yapmadım. Fakat düşük km c5 üzmez içi çok ferah süspansiyonları çok konforlu bagaj geniş şekli şemali güzel. Motor da kasayı kaldırıyor yeterli. Şanzımana zaten laf yok aisin 8 ileri. (Dizelleri için konuşuyorum yeni gelen hybrid'ler berbat)
Ben işte dizel konusunda kafamda karisiklik oluştu kısa mesafem biraz var ama ayda 1 kez veya 2 kez kurum temizleme yaptırıp yüksek devirde bu işi cozebilirmiyim bide tunap diye bir sıvıdan bahsediliyor ama diğer turlude uğraşma 1.2 austral al diyende var o konuda kararsızlık biraz oluştu iki farklı model motor bilemedim

Yılda 25.000 Km yapıyorum
%80 Şehir içi bazen 3-5 km bazen 15-20 km
1.5 Aircross Dizel
1.2 Hibrit Aircross
1.2 Austral Ful Hibrit
1.3 Austral Mild Hibrit

Bu araçlar arasinda kaldım
Dizel adblue dpf egr korkusu oldu
Hibrit Aircross çift kavrama şanzıman
Australlerin sanzimanlari sorunsuz deniliyor
Yakıt+MTV++kronik sorunlar vs dusunuldugunda kullanım şeklime göre düşünürsem hangisini almak mantıklı kararsız kaldım önerileriniz nedir ? Tavsiyeleriniz

1.6 20 model corolladan gecicem buna göre konforlu olsun yeter
Hiçbiri

-1.5 eat8 c5 2022 sonrası

konu sahibinin kullanım senaryosuna göre alınmaz işte. şehir içi fitreler daha kolay dolcak adblue sistemini zaten siz de söylemişsiniz haricinde araç gayet güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,074
Üyeler
197,127
Son üye
baskan07
Geri