Yardım 2k Oled Seçimi Xg27aqwmg, Xg27acdms, Mo27q3, Q27g41zdf

@Tayfunns MSI MAG 274QPF X30MV bunun hakkında ne düşünüyorsun loca dimming -3 de oledlerde kapışır mı , monitörlerde artık hoparlör filan koymuyorlar bi gigabyte vardı galiba ardaki farkla hoparlör filan kablo çoğaltıcı alınır gibime geldi

Hocam anladığım kadarıyla karanlık ortamda qd-oled daha iyi oluyor o zaman. Ben odamı gündüz vakti bile karanlık yapabiliyorum ondan dolayı bana qd-oled uygun olur gibi geldi. Tek şüphem parlaklık seviyesi yine de az kalır mı acaba ondan korkuyorum. Birde dlss konusunda açık ve kapalı durumlar arasında ekran kartı gecikme değerleri nasıl oluyor? Rekabetçi oyunlar için önemli olduğundan bu kafama takıldı. Kartım 5000 serisi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler önerilerinizi bekliyorum. Diğer monitörü de beraber test etme şansınız olursa bir değerlendirme yaparsanız sevinirim
aqwmg'yi ve mo27q3'ü iade edip xg27aqdng aldım. 3 gündür kullanıyorum gerek malzeme kalitesi gerek paneli bana woled'den daha mantıklı geldi. Sorun varsa cevaplamaya çalışırım.

he yanlış okumuşum sıkıntı yok da 4k alacak olsan neredeyse aynı fiyata amazon satıcılı gen 4 qd oled seçeneğin vardı onu neden düşünmedin ki
aqdng gen 3 qd oled
mo27u2'den bahsediyorsun sanırım. Hem 4k istemedim hem de 360hz 4k monitörler bir kaç gün önce tanıtıldı onları beklemek istemediğim ve 360hz istediğim için bunu aldım fiyatı bence de pahalı ama bir kere alıp bir daha monitörle işim olmasın istedim

mo27u2'den bahsediyorsun sanırım. Hem 4k istemedim hem de 360hz 4k monitörler bir kaç gün önce tanıtıldı onları beklemek istemediğim ve 360hz istediğim için bunu aldım fiyatı bence de pahalı ama bir kere alıp bir daha monitörle işim olmasın istedim
hayırlı olsun

aqwmg'yi ve mo27q3'ü iade edip xg27aqdng aldım. 3 gündür kullanıyorum gerek malzeme kalitesi gerek paneli bana woled'den daha mantıklı geldi. Sorun varsa cevaplamaya çalışırım.
Hayırlı olsun hocam. Aqwmgyi iade etmeden önce deneyebildiysen aqdng ile arada nasıl farklar var deneyim olarak? Arada 5k fiyat farkı var sanırım

Hayırlı olsun hocam. Aqwmgyi iade etmeden önce deneyebildiysen aqdng ile arada nasıl farklar var deneyim olarak? Arada 5k fiyat farkı var sanırım
Eyvallah hocam teşekkür ederim. 2 saat kadar denedim aqwmg'yi. Ben sadece oyun oynamıyorum webde de çok geziyorum o yüzden direkt metin kalitesine bakmak istedim zaten diğer özelliklerini biliyordum malzeme kalitesi vs.

O yüzden metin performansına baktım ve direkt iade işlemini başlattım hocam. Metin performansı bana göre değil onun dışında gayet iyi bir monitör. Eğer metinle falan işin yoksa aqdng'ye o kadar para vermeye gerek yok aradaki farkı sadece hz olarak düşünebilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Scuz
Eyvallah hocam teşekkür ederim. 2 saat kadar denedim aqwmg'yi. Ben sadece oyun oynamıyorum webde de çok geziyorum o yüzden direkt metin kalitesine bakmak istedim zaten diğer özelliklerini biliyordum malzeme kalitesi vs.

O yüzden metin performansına baktım ve direkt iade işlemini başlattım hocam. Metin performansı bana göre değil onun dışında gayet iyi bir monitör. Eğer metinle falan işin yoksa aqdng'ye o kadar para vermeye gerek yok aradaki farkı sadece hz olarak düşünebilirsin.
Teşekkürler öğrendiğim iyi oldu. Bir monitöre 30k para veriyoruz metinleri de bozuk olmasın bir zahmet😂
5k ekleyip hem daha yüksek hz hem daha iyi metin netliği çok mantıklı olmuş. Birde yanılmıyorsam qd-Oled renk açısından da karanlık ortamda woled’den daha iyiydi doğru mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,218
Üyeler
197,159
Son üye
r1do
Geri