9070 XT Fps Değerleri Kaç Olur

9070XT 4K bile rahatlıkla oynatır 1080p o karta biraz ayıp olmuş ama neyse eğer hep 1080p kalıcaksan indirimde rx 9070 alıp 9800x3d çıkabilirsin fps ağırlıklı oynuyorsun çünkü genede aman aman fark yok iki işlemci arasında

Ben olsam 2K monitor alıp 2K'nın 4:3 çözünürlüklerinden birinde oynardım
Hocam aralarında pek fark yok yıllarca FPS sorunu çektim ondan dolayı hiç yaşamak istemiyorum ondan 1080p yeter yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9070xt 1080p'de oynatır gayet de darboğaz da yaşamazsın 7800x3d zaten iyi işlemci. kulaktan dolma bilgilerle hareket etme.

ama o kartın hakkı 2k ve 4k'dır haberin olsun
Hocam FPS için monitör alsam yüksek Hz sonra hikayeli oyunlar için param olunca ikinci monitörü çeksem olurmu FPS kaybı olurmu iki monitörde

Hocam aralarında pek fark yok yıllarca FPS sorunu çektim ondan dolayı hiç yaşamak istemiyorum ondan 1080p yeter yani

Hocam FPS için monitör alsam yüksek Hz sonra hikayeli oyunlar için param olunca ikinci monitörü çeksem olurmu FPS kaybı olurmu iki monitörde
2k monitör çok pahalı bir şey değil, 9070xt alıyorsun çok sıkıntı olmaz yani toplam bütçe olarak. evde televizyon varsa 4k falan televizyonda bile oynanır. 2. monitöre gerek yok sadece oyun amaçlıysa.

fps oyunları için zaten 9070xt'ye gerek yok onu demeyi unuttum

PC toplamak istiyorum bir aksilik olmazsa 9070xt ve 7800x3d li bir sistem istiyorum hep FPS oyunları oynucam ama arada hikaye oyunlarıyla kafamı dinlemek istiyorum o yüzden 1080p monitör alsam sıkıntı yasarmiyim birde oyunlar için en doğru FPS test videolarını nerde bulabilirim birde 10-20k arası daha fazla ödeme şansım olabilir işlemciyi 9800x3d yapcaktim o yüzden ama çok bir farkları yok sanirim

Bu kanalın testleri çok iyi öneririm, bence 1080p kullanma el konsolu çözünürlüğü oldu artık.

1080pde alabilir yani güzel hzsi yüksek olan monitörü varsa Full fps oyunları oynayacaksa bence 9800x3d 9070 xt hiçbirisi darboğaz yapmadan seni baya yüksek fpslerle taşır.
bu videoyu da izleyebilirsin ama bu 1280×960 çözünürlük

Hocam 9070 xt 4k için bile güçlü.Sıkıntı yaşamazsın bide bu bana daha mantıklı geldi bunu yapman

1080pde alabilir yani güzel hzsi yüksek olan monitörü varsa Full fps oyunları oynayacaksa bence 9800x3d 9070 xt hiçbirisi darboğaz yapmadan seni baya yüksek fpslerle taşır.
bu videoyu da izleyebilirsin ama bu 1280×960 çözünürlük

Hocam 9070 xt 4k için bile güçlü.Sıkıntı yaşamazsın bide bu bana daha mantıklı geldi bunu yapman
Ney mantıklı geldi tam olarak anlayamadım hocam

Hocam, açıkcası 1080p çamur gibi haberin olsun. İlk işim monitörümü satıp 2k monitör almak oldu. Bence 2k monitör alın. Ayrıca 9800x3d ile 7800x3d arasında kayda değer bir fark yok kesinlikle. 9070 Xt + 7800x3d kombinasyonu çok güzel bir kombinasyondur.

İlk önce 1080p alıp fps oyunlarına öncelik verdiğin için sonra bazı hikaye oyunları oynarsan diye 2k monitör alman
Saol reis ya diğer arkadaşlarin dediğini anlamadım çamur gibi oluyor derken bu kartta ve işlemcide 1080p mi çamur oluyor yoksa 1080pmi kalitesiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,056
Üyeler
197,122
Son üye
ontasoff
Geri