25.000tl'ye %85 Pil Iphone 13 Alınır mı

13ün altına düşmek istemiyorum zaten androidden iphoneye ilk geçicem güzel olsun bari
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

içi açılmamış 2.el bulmaya çalışıyorum orjinal bataryası değişmiş almak istemiyorum
alcaksan hatasiz al zaten yok kanera degisen yo ekean pil yan sanayi falan ne kullanirken tatmin eder ne satarken

alcaksan hatasiz al zaten yok kanera degisen yo ekean pil yan sanayi falan ne kullanirken tatmin eder ne satarken
teşekkürler gece gece aklımda soru işareti kalmadı rahat yatarım şimdi fiyat bandını biraz daha aşağı çekip almaya çalışacağım 13ün altına düşmemeye çalışacağım

teşekkürler gece gece aklımda soru işareti kalmadı rahat yatarım şimdi fiyat bandını biraz daha aşağı çekip almaya çalışacağım 13ün altına düşmemeye çalışacağım
bisey olursa yaz bana aktif kullamdog icin daha kesin cevap veririm sana

burdan ilan atsam yasak falan yer miyim 3 tane ilan buldumda
Linkleri koyabilirsin sorun değil. Bende de 13 var. %78 ve servis diyor. %80 altına düşünce servis yazıyor artık. 3 yıldan fazla oldu kullanalı.

13 android yeni çıkan yüksek bataryalı cihazlar gibi değil. Yani navigasyon veya video vb izlersen biraz hızlı tükeniyor pili. O yüzden 2 kere düşün. Eğer babana verdiğin cihazdan memnun isen aynısından al hayatına devam et. Ben dışarı çıkarken mutlaka çantaya powerbank atıyorum :).

iPhone 13 çıktı 5 ay sonra ben aldım. 5-6 ay önce %76 pil ile 20ye sattım 0.5x camı da kırılmıştı motosiklet kazasından ötürü kasada renk vs atmaları vardı. Şöyle söyleyeyim iOS 18den sonra çok kasılmaya başlamıştı 26 ile birlikte. Pil %80'nin altına düştüğünde işlemcinin voltajını kısıyormuş redditte araştırırken gördüm. Yani benim tavsiyem almaman yönünde olur hele şu dönemde parasını haketmeyecek seviyede. Çıktığı yıllar güzeldi dolu dolu 3.5 sene geçirdim. Ama bir günü çıkartmaz telefon. Magsafeli bir power ile sürdürülebilir gibi geliyor. YD telefon da bakabilirsin o fiyatlara pro olan üst sürümler vardır illaki. Hele navigasyon vs açınca iyice ısınıp hiçbir işlem yaptırmayacak seviyeye falan geliyordu.

Iphone 13 ikinci el alacağım bir tane ilan buldum 21.08.2026 ya kadar garantisi devam ediyormuş yani nerdeyse 2 yıllık cihaz pil ömrü %85 te alınır mı yoksa başka ilan mı bulayım iphone şartı var
Starbucks da masaya koymak icin mi lazim ? nedir bu eski ve kullanilmis olsun ama Iphone olsun fantezisi. Ustune birazcik daha katip Xiaomi x8 pro alabiliyorken ozellikle bence marka fanligini birakip duzgun bir telefon al. Sonra 3 saatte bir sarja takarsin yada cebinde powerbank ile gezersin .

Hocam 7 8 yıl iphone 7 kullandım. Abim şuan iphone 13 kullanıyor ve zırt pırt şarjı bitiyor. Ben ise düz S25 aldım. İnan büyük rahatlık yemin ediyorum her yerde şarjla gezmekten o kadar yorulmuştumki ve bunun pil yüzdesiyle gram alakası yok. %100 ken bile o kadar hızlı bitiyor durduğu yerde şarj yiyor sürekli. Gece %100 bırakıyorum sabah %20 yok olmuş. İphone alınacaksa düz 17 veya daha alt serilerin Pro modelleri daha mantıklı. 5 Yıl önce çıkmış telefonun 2. eline 25k vermek hakkaten akıl karı değil. Şunun şurasında iphone 13'e de güncelleme desteğini kesecekler uzun ömürlü olmayacak yani. %85 batarya demek zaten iphone için bitik demek gibi bişey. Kullanmaya kullanırsın ben %58e kadar kullanmıştım iphone 7 yi ama günde 4 5 defa şarja takıyordum. Bataryayı değiştirmeye kalkınca da telefon parası kadar ücret ödüyorsun ve 1 2 yıl içinde yine %80 lere düşüyor. Kısaca ne kadar ekmek o kadar köfte iphone fantazin var diye 25k yı çöpe atma hocam.

Hocam 7 8 yıl iphone 7 kullandım. Abim şuan iphone 13 kullanıyor ve zırt pırt şarjı bitiyor. Ben ise düz S25 aldım. İnan büyük rahatlık yemin ediyorum her yerde şarjla gezmekten o kadar yorulmuştumki ve bunun pil yüzdesiyle gram alakası yok. %100 ken bile o kadar hızlı bitiyor durduğu yerde şarj yiyor sürekli. Gece %100 bırakıyorum sabah %20 yok olmuş. İphone alınacaksa düz 17 veya daha alt serilerin Pro modelleri daha mantıklı. 5 Yıl önce çıkmış telefonun 2. eline 25k vermek hakkaten akıl karı değil. Şunun şurasında iphone 13'e de güncelleme desteğini kesecekler uzun ömürlü olmayacak yani. %85 batarya demek zaten iphone için bitik demek gibi bişey. Kullanmaya kullanırsın ben %58e kadar kullanmıştım iphone 7 yi ama günde 4 5 defa şarja takıyordum. Bataryayı değiştirmeye kalkınca da telefon parası kadar ücret ödüyorsun ve 1 2 yıl içinde yine %80 lere düşüyor. Kısaca ne kadar ekmek o kadar köfte iphone fantazin var diye 25k yı çöpe atma hocam.
%100 katılıyorum s23fe vardı elimde 3 sene önce almıştım 2 saat batarya süresi veriyordu 16e ye geçtim 6 8 saate çıktı ama şarjım biter mi düşüncesinin bünyeden kalkması o kadar büyük bir rahatlık ki markadan bağımsız bence batarya en az 6 saat gidebilmesi herhangi bir telefonda

düşündümde hepiniz haklısınız yd almayı düşünüyorum bu fiyat bandında yd hangi telefonları bulabilirim ve yd telefonların bir süre kapalı kalıp bir süre açık kalma olayı tam nasıl oluyor?

minimum yüzde kaç pil olması normal pek anlamıyorum
o telefon çok ısınıyordur pilden dolayı performansı hep düsük kalır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

düşündümde hepiniz haklısınız yd almayı düşünüyorum bu fiyat bandında yd hangi telefonları bulabilirim ve yd telefonların bir süre kapalı kalıp bir süre açık kalma olayı tam nasıl oluyor?
ben yurt dısı 16 pro kullanıyorum yılbaşından dan 4 ay önce kullanmaya başladım bayramda sım1 kapandı sım 2 ye geçtim 43k ye cok iyi bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,218
Üyeler
197,159
Son üye
r1do
Geri