Şehir İçi Bisiklet Tavsiyesi

m_t_t

80+
Reaksiyon skoru
42
Bütçe
35000
Arkadaşlar merhaba. Şehir içi kullanım ve hafasonları hafif uzun yol için bisiklet almayı düşünüyorum ve aklımda şu model var:

Aktarıcıların giriş seviyesi olduğunu biliyorum ama yerli markalarda da fiyatlar çok aşşağı değil. Sizce bu model nasıldır başka hangi modelleri önerirsiniz?

Arkadaşlar merhaba. Şehir içi kullanım ve hafasonları hafif uzun yol için bisiklet almayı düşünüyorum ve aklımda şu model var:

Aktarıcıların giriş seviyesi olduğunu biliyorum ama yerli markalarda da fiyatlar çok aşşağı değil. Sizce bu model nasıldır başka hangi modelleri önerirsiniz?
SPORTIVE 330 28" 30-V HD https://share.google/LIFYhDhA4vl1eNEbK
Bu da aynı fiyat mesela

senin boyuna gore koltuk ve gidon ayari yapan yerler var araştirmani tavsiye ederim ergonomi icin iyi olur

Aktarıcıları giriş seviyesi değil bence iyi bu olabilir
Sportive 225 öneririm 230 sanırım eski kasaydı güncellemediler ama emin değilim yeni kasa bu fiyata varsa o da alınır hem hafif araziye girersin hem de yolda akıp gider 2 senedir sportive 223 kullanıyorum çok şükür sorunu sıkıntısı olmadı aktarıcı tourney olmasına rağmen ayarı iyi olduğu için geçişlerde hiçbir sorunla karşılaşmadım bakımlarını da zamanında yaptım keyifli bisiklet

hocam bu fiyatlarda bisiklet için biraz daha teferruatlı araştırma yapmak lazım profesyonel bisiklet turları yapan sayfalar var oradaki üyelere sorup bilgi alın. Benimde bisiklet sürüşüne ilgim var biraz daha vakit bulabilirsem profesyonel olarak turlara katılıcam

123.000'e 200'lük motorsiklet aldım. 30.000'e bisiklet almak hiç mantıklı gelmiyor :D

Elektrikli model düşünün bence. Uzun yolda takviye olur. :)
alıp gerekirse alba kit takar o daha mantıklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bisiklete ya iyi para verip düzgün bişe alıcaksın içine sinecek ya da almayacaksın eğer sürekli kullanacaksan. ve fiyattan daha da önemlisi bisikletin türü her şeyi baştan sonra değiştiriyor doğru seçmek lazım

hobi ve spor amaclı bende istiyorum yapmak fakat boyum 196 düzgün rahat edicegim bisisklet bulamıyorum

alıp gerekirse alba kit takar o daha mantıklı

bisiklete ya iyi para verip düzgün bişe alıcaksın içine sinecek ya da almayacaksın eğer sürekli kullanacaksan. ve fiyattan daha da önemlisi bisikletin türü her şeyi baştan sonra değiştiriyor doğru seçmek lazım
Evet haklısınız. Ben daha çok günlük kullanım ve normal asfakt yol düşündüğüm için drop barlı modelleri eledim açıkçası. Çünkü onlara alışmak öyle kolay değil.

Elektrikli model düşünün bence. Uzun yolda takviye olur. :)
Evet sürüşe yardım açısından iyi daha az yoruyor ama bataryası bitene kadar. Bittikten sonra o ağırlık gerçekten yük oluyor. Ama ben biraz da spor amaçlı alacağım için takviye olmasa da olur.

30 binin altında fiyatta güzel bir bisiklet sahibi olmak isterdim..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,105
Üyeler
197,128
Son üye
northaetheron
Geri