Gamepower Ronin 850w ?

İncehesapta hazır kasa olarak aldım içindeki psu hakkında çok bilgi yok modeli bu
9070 xt asus prime var kasada 3 güç girişli…

Psu kötümüdür ? Değişmek gerekirmi ?
değiş fsp vita 850gm alabilirsin.

TR şartları diyelim :(
tr şartlarıyla alakası yok direkt fiyatına göre rezalet bir psu. bileşen olarak daha iyi olan raijintek 200 lira daha pahalı ve 850w. corsair çoğu yerde b+ tier geçiyor. çok saçma yani 5000 liraya alınacak en son psu.

tr şartlarıyla alakası yok direkt fiyatına göre rezalet bir psu. bileşen olarak daha iyi olan raijintek 200 lira daha pahalı ve 850w. corsair çoğu yerde b+ tier geçiyor. çok saçma yani 5000 liraya alınacak en son psu.
Rezaletmi? :ROFLMAO:

rm-x olsa belki eder de. 750w psu'ya 5 bin lira vermek fena koyar ayrıca.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fiyatına göre yazdım farkındaysan :D az oku bari

corsair'in marka adından faydalanıp fiyatını uçurduğu bir psu, overpriced yani. indirim falan da yok :D

rm-x olsa belki eder de. 750w psu'ya 5 bin lira vermek fena koyar ayrıca.

fiyatına göre yazdım farkındaysan :D az oku bari
Arada 150 watt var ben corsair tercih ederim. Aynı fiyat bandında iki model arasında kalınan durumlarda tercih önceliği platform üreticisi olmalı. Tecrübe önemli. Sanr yeni çinli üretici enermax modellerinde fena iş çıkartmasada corsairin bu modelinde hec'in platformu var. Benim kriterlerim bunlar siz uyarsınız uymazsınız.

oo oo modellerin ardı arkası kesilmiyor… nasıl yapıcaz :) hangisini seçeyim

indirim bekleyemem şimdi alıcam dersen raijintek en iyisi, indirim zamanı daha uyguna modeller olabiliyor gaming gecesi vb.

Geri