NIVEA Men Fresh Active Deodorant 150 ml + Fresh Active Roll On 25 ml - Fiyatı, Yorumları
Men Fresh Active Deodorant 150 ml + Fresh Active Roll On 25 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Kaplan paylaştı detayına ordan bakın , ben sipariş ettim![]()
NIVEA Men Fresh Active Deodorant 150 ml + Fresh Active Roll On 25 ml - Fiyatı, Yorumları
Men Fresh Active Deodorant 150 ml + Fresh Active Roll On 25 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
rollondor ne beya ballondormu bu%40 kuponnu seçip sepette ROLLONDOR100 kuponunu eklemeniz lazim![]()
Men Fresh Active Deodorant 150 ml + Fresh Active Roll On 25 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
İndirim kaplanı nedir dostum?Kaplan paylaştı detayına ordan bakın , ben sipariş ettim
İndirim kaplanı : kendisi 3 .şahıs olarak ürünleri genelikle dip fiyattan paylaşan biridir desem yanlış olmazBu ürün çok mu ucuz yoksa bana mı öyle geldi?
İndirim kaplanı nedir dostum?
Bi ara kullanmıştım bence deodorantlardan daha iyi koruyor ama biraktigi hissi sevmedigim için çok kullanmadım yoksa guzelTerin ıslaklığını ve kokusunu engeller mi? Alınır mı? fiyat epey iyi
Bir babadır bizim içinİndirim kaplanı : kendisi 3 .şahıs olarak ürünleri genelikle dip fiyattan paylaşan biridir desem yanlış olmaz
Linkteki sayfada kuponlar kısmından %40 kuponunu alıp sepette ROLLONDOR100 kuponunu eklemeniz lazim![]()
Old spice kullandım bana mı denk geldi nedir bilmiyorum tshirtlerin koltuk altına gelen kısımları sarardı ve yıkanıncada çıkmadı indirimli diye aldığım üründen baya zarar ettim1 set te valide ye alıyım dedim 2ye düşürüp rollondor çalışmıyor o zaman 3 tane set çok bana ev old Spice dolu zaten