Arctıc Lf3 Pro Kasa Uyumluluğu

kasa çok pahalı bence overrated
yakışıklı falan ama boş yani

• Üstten, yandan ve alttan 360 mm'lik radyatörü destekler. Google sorsan daha hızlı cevap alırdın

• Üstten, yandan ve alttan 360 mm'lik radyatörü destekler. Google sorsan daha hızlı cevap alırdın
Öyle olmuyor işte o iş. Radyatörü kalın internette de değinen birini göremedim. Bilginiz olmayan konulara yorum yapmayın.

Bahsedilen kasanın özellikle bu tarz durumlar için halihazırda belli bir yüksekliği var. Uyumlu olacaktır.

adam gibi soru sormuş, sadece "360 destekliyor" yazması yetmiyor dostum
Arctic Liquid Freezer III Pro 360 ARGB sıvı soğutucu, MSI MAG Pano 100R PZ kasaya kesinlikle sığmaktadır.

• Kalınlık Detayı: Arctic radyatörü (38 mm) ve fanları (25 mm) birleştiğinde toplam montaj kalınlığı 63 mm, uzunluğu ise 398 mm'dir.
  • Kasa Uyumu (Üst Panel): Kasanın üst kısmındaki montaj yuvaları anakarttan uzak ve yukarıda konumlandırılmıştır. Bu sayede 63 mm'lik bu kalın blok; RAM'lere veya anakart soğutucularına çarpmadan en ideal konum olan üst panele sorunsuz takılır.
  • Alternatif Yan Panel: Kasanın yan tarafı da derin tasarlandığı için bu kalınlıktaki radyatörü rahatlıkla destekler.
  • (Bu cevap yeterlidir umarım.)

Arctic Liquid Freezer III Pro 360 ARGB sıvı soğutucu, MSI MAG Pano 100R PZ kasaya kesinlikle sığmaktadır.

• Kalınlık Detayı: Arctic radyatörü (38 mm) ve fanları (25 mm) birleştiğinde toplam montaj kalınlığı 63 mm, uzunluğu ise 398 mm'dir.
  • Kasa Uyumu (Üst Panel): Kasanın üst kısmındaki montaj yuvaları anakarttan uzak ve yukarıda konumlandırılmıştır. Bu sayede 63 mm'lik bu kalın blok; RAM'lere veya anakart soğutucularına çarpmadan en ideal konum olan üst panele sorunsuz takılır.
  • Alternatif Yan Panel: Kasanın yan tarafı da derin tasarlandığı için bu kalınlıktaki radyatörü rahatlıkla destekler.
  • (Bu cevap yeterlidir umarım.)
her kasaya sığmıyor dostum yapay zekayla da öneri vermeyi bırakmanı tavsiye ederim.
bkz; Dark guardian pro

Dostum 3 yere sığdıramıyorsan sorun sendedir.
Akli olarak bir problemin var galiba otu boku yapay zekaya sorup gelmeyin şuraya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bahsedilen kasanın özellikle bu tarz durumlar için halihazırda belli bir yüksekliği var. Uyumlu olacaktır.
Teşekkür ederim hocam.

Ram' le baya da mesafe var gibi görünüyor hocam teşekkür ederim. Daha uygun fiyata kasa öneriniz varsa alabilirim.

Akli olarak bir problemin var galiba otu boku yapay zekaya sorup gelmeyin şuraya.

Teşekkür ederim hocam.

Ram' le baya da mesafe var gibi görünüyor hocam teşekkür ederim. Daha uygun fiyata kasa öneriniz varsa alabilirim.
spesifik bir model öneremem çünkü kasa işi zevk işi tamamen, tipini beğenirsin beğenmezsin değişken yani. 3000-3500tl ve üstü kasalar zaten iyi kalite sunuyor. beğenip kendin seçmen lazım. lian li kasalar genel olarak güzel ve fiyatı daha uygun veya farklı bir şey istiyorsan D502A var (akvaryum değil). 7000 bin lira vermek bana saçma geliyor, sen beğendiysen alabilirsin tabii ki. Bire bir aynı tasarımda kasa yok zaten.

bu da var

Geri