Yardım Şarjlı Diş Fırçası Önerisi Lazım.

Masteries

80+
Reaksiyon skoru
81
max 2500 3000 bütçe ile şarjlı diş fırçası arıyorum. önerileriniz var mıdır? bu ikisini buldum

max 2500 3000 bütçe ile şarjlı diş fırçası arıyorum. önerileriniz var mıdır? bu ikisini buldum

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_oral-b-io-2-serisi-sarjli-dis-fircasi-2li-avantaj-paketi-siyahyesil-1245093.html?utm_source=akakce psm&utm_medium=psm-other psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.91.7

2li alırsan ucuza gelir hemde yeni çıkmış

1780951376724.webp

bende bu emektar var 4 yıldır kullanıyorum bir yamuğunu görmedim

hocam baktığında nesil önemli değil düzgün çalışması önemli. biraz araştırdım pro modeller öneriliyor ondan attım pro olanları.
Pro modeller eski serideki fena olmayan motorlardan birini kullanıyor diye biliyorum. Ayrıca eski serinin fırça başlıkları daha ucuz. Bir de yeni io serisinde tasarım hatası var. Fırça başlığı ve gövde birleşiminde çok fazla boşluk var. Ne kadar iyi bakarsan bak küfleniyor. Ayrıca bu ürünleri soft-medium başlıklarla kullanmayı unutmayın.

Pro modeller eski serideki fena olmayan motorlardan birini kullanıyor diye biliyorum. Ayrıca eski serinin fırça başlıkları daha ucuz. Bir de yeni io serisinde tasarım hatası var. Fırça başlığı ve gövde birleşiminde çok fazla boşluk var. Ne kadar iyi bakarsan bak küfleniyor. Ayrıca bu ürünleri soft-medium başlıklarla kullanmayı unutmayın.
Hocam ben manuel Curaprox 1560 kullanıyorum. Elektrikli hiç kullanmadım. Sizce elektrikli alsam temizlikte çok farkedermi gereksiz mi

oral b vitality pro alabilirsin ben çok memnunum

Hocam ben manuel Curaprox 1560 kullanıyorum. Elektrikli hiç kullanmadım. Sizce elektrikli alsam temizlikte çok farkedermi gereksiz mi
6 ayda 1 diş hekimine kontrole gittiğinizde diş taşlarınız olmuyor/minimal düzeyde oluyorsa, dişleriniz çürümüyorsa ağız hijyen rutininiz gayet iyi demektir. Elektrikli fırça almanıza gerek yok.
Önemli olan fırça değil tekniktir. Tanıdığım periodontistlerin çoğu Curaprox 1560, Tepe medium/soft gibi manuel fırçaları kullanıyor. Elektrikli fırçalar mucize değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,057
Üyeler
197,122
Son üye
ontasoff
Geri