🔥İndirim Green Gp550a-Eco 550w Psu - 1.305 TL

jombo

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,938
BÜYÜK150 kodunu kullanın.
Evet forumda 2.el ve düşük bütçeli sistemlerde herkese önerdiğim(iz) psu , D seviyesi iş yapar ve önemli olan korumalara sahip , bu bütçelerdeki psular da bırakın korumayı D tier'e gelmesine sebep olacak iç bileşen kalitesine sahip olması bile imkansıza yakın :D

5060 ti ve 9060xt gibi ekran kartları için yeterli ancak ben bu psu'yu daha çok 2. el sistemlerde öneririm çünkü açıkçası 9060xt/5060 ti alacak olsam gider minimum C tier psu alırdım. Ha ben böyle düşünüyorum diye yapmak zorunda değil kimse , gider 9060xt/5060 ti ile de rahatça kullanırsın.

1780945083499.webp

• OTP (Over Temperature Protection): Türkçesi "aşırı sıcaklık koruması"dır, devre içindeki bileşenleri soğutan pasif soğutucuların sıcaklık değerlerini sisteme bildirir ve PSU özelinde belirlenmiş sıcaklığı aştığında devreye girer. Fan arızası gibi kullanıcının farkında olmayabileceği durumlarda devre bileşenlerinin fazla ısınma kaynaklı hasar görmesini engeller. OTP koruması bulunan PSU'larda genelde ikincil pasif soğutucuya bağlı bir termistör bulunur, sisteme sıcaklık bildirimini yapan devre elemanı budur.
    • OTP korumasının çoğu süpervizor IC'ler tarafından hala desteklenmediğini düşündüğümüzde bazı durumlarda, PSU içindeki dahili diğer parçaların sıcaklıklarını tespit ettikten sonra başka bir korumayı tetikleyerek sistem yine kendisini güvene alabilir.
    • NLO (No Load Operation): Türkçesi "yüksüz çalışma/operasyon"dur, PSU AC girişi üzerinden güç almaya devam etse bile çıkış kanallarında yük yoktur ve PSU bu şekilde çalışmaya devam eder.
    • https://www.technopat.net/sosyal/konu/psu-terimleri-ve-anlamlari.2026925/

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: SUDO
Evet benim rx 580 li sistem için 450w modelini aldım çok uygun ikinci elden ucuza aldım fanı öyle sessizce çalışıyor ki bilgisayarın açıldığı belli olmuyor 6+2 4+4 pinleri ile geldi 750 TL'ye aldım 2 ay önce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,057
Üyeler
197,122
Son üye
ontasoff
Geri