o paraya 4 gb alınmaz ve fan 99 yüksek ihtimal ya kendi fan fulledi ısınmasın diye ya da kart bakım istiyordurMerhabalar rx 580 4gb modeli 2800 TL'ye alınır mı furmarkta 20 dakikada 71 derecede gösteriyor ama fan hızı %99 du satıcıya sorduğumda otomatik dedi birde kendisinin kartı olmadığını söyledi
hocam o paraya 8 gb bulabiliyorsun test konusunda ise fanın full olması lazım evet sıcaklıkta 75 80 i geçmediği sürece bir şey olmaz zaten bu kartların çoğu mining görmüş kartlar en fazla 75 civarı hatta 70 olursa daha iyi olur sıcaklıkMerhabalar rx 580 4gb modeli 2800 TL'ye alınır mı furmarkta 20 dakikada 71 derecede gösteriyor ama fan hızı %99 du satıcıya sorduğumda otomatik dedi birde kendisinin kartı olmadığını söyledi
fanın full olması gerekmiyor bu nasıl bilgilendirme ben yeni gigabyte 580 sattım 4 gb fan 44 70 derece oluyordu karthocam o paraya 8 gb bulabiliyorsun test konusunda ise fanın full olması lazım evet sıcaklıkta 75 80 i geçmediği sürece bir şey olmaz zaten bu kartların çoğu mining görmüş kartlar en fazla 75 civarı hatta 70 olursa daha iyi olur sıcaklık
hocam şans meselesi biraz ama 4 gb kart alınmaz8 GB modelleri saatli bomba gibi geliyor bana
4GB modellerinin de farkı yok, o seri riskli alan o riski bilerek alıyor.8 GB modelleri saatli bomba gibi geliyor bana
Ben hiçbir kartın oto ayarda %99 fan açtığını görmedim kart 80 derecelere vursa bile %80 falan anca açıyorlar o da kartın fan profili agrasifse öyle oluyor yoksa %50 yi nadir geçiyor.fanın full olması gerekmiyor bu nasıl bilgilendirme ben yeni gigabyte 580 sattım 4 gb fan 44 70 derece oluyordu kart
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam şans meselesi biraz ama 4 gb kart alınmaz
katılıyorum arkadaş bunu normalleştirmiş ama orada bir problem var kesinlikle dediğim gibi 1.5 yıldır bakım yapılmamış kartı ben 44 fan 70 derecede sattım4GB modellerinin de farkı yok, o seri riskli alan o riski bilerek alıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben hiçbir kartın oto ayarda %99 fan açtığını görmedim kart 80 derecelere vursa bile %80 falan anca açıyorlar o da kartın fan profili agrasifse öyle oluyor yoksa %50 yi nadir geçiyor.
Pahalı gibi daha yeni 2800 e RX 590 gme sattım.Merhabalar rx 580 4gb modeli 2800 TL'ye alınır mı furmarkta 20 dakikada 71 derecede gösteriyor ama fan hızı %99 du satıcıya sorduğumda otomatik dedi birde kendisinin kartı olmadığını söyledi
1650 1850 arasına olursa alınabilir 2800 e 8gb rahat alınabiliyorMerhabalar rx 580 4gb modeli 2800 TL'ye alınır mı furmarkta 20 dakikada 71 derecede gösteriyor ama fan hızı %99 du satıcıya sorduğumda otomatik dedi birde kendisinin kartı olmadığını söyledi