Samsung Odyssey G6 500hz Vs Asus Rog 280hz

aktkn

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
35000
Selamlar, iki monitör arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim ? Ekran kartım RTX4070 çoğu oyunda 500FPS göremicem o yüzden 500hz e gerek var mı bilemedim ama diğer özellikleri vs de işin içine girince kafam epey karıştı.

Samsung 27" Odyssey OLED G6 G60SF

ASUS ROG STRIX XG27ACDMS 26.5 QD-OLED

Tam isimleri ve linkleri burada mevcut.

Asus fazlasıyla yeter sana, 6k da cebinde kalmış olur. CS2, VALO, CoD tarzı rekabetçi oyunları oynayacaksan samsung daha mantıklı bence.

Selamlar, iki monitör arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim ? Ekran kartım RTX4070 çoğu oyunda 500FPS göremicem o yüzden 500hz e gerek var mı bilemedim ama diğer özellikleri vs de işin içine girince kafam epey karıştı.

Samsung 27" Odyssey OLED G6 G60SF

ASUS ROG STRIX XG27ACDMS 26.5 QD-OLED

Tam isimleri ve linkleri burada mevcut.
Stokta son 2 adet. Satıcı amazon. 9 taksit de var kaçırma
1 ay iade hakkında var

FPS oyunları oynuyorsan + olarak samsung 500Hz olması çok daha iyi işine yarar hocam,
Ama sistemin 500 FPS veya üzeri vermiyorsa 500Hz monitörlere hiç bakmana gerek yok asus al yeter.

Stokta son 2 adet. Satıcı amazon. 9 taksit de var kaçırma
1 ay iade hakkında var
Hocam bu gönderdiğiniz GIGABYTE ın ASUS'a göre artı ve eksileri nelerdir ? GIGABYTE dahili hoparlöre sahip bi tek onu görebildim ama oled koruması ve diğer görsel özelliklerde hangisi daha iyidir ? Aralarında pek fiyat farkı yok gıgabyte 26 bin asus 28bin tl. gıgabyte 9 taksit oluyor asus 6 taksit. Ona göre bugün satın alacağım ikisinden birini. Asus mu daha iyidir GIGABYTE mı bilemedim özellikler aynı duruyor.

Hocam bu gönderdiğiniz GIGABYTE ın ASUS'a göre artı ve eksileri nelerdir ? GIGABYTE dahili hoparlöre sahip bi tek onu görebildim ama oled koruması ve diğer görsel özelliklerde hangisi daha iyidir ? Aralarında pek fiyat farkı yok gıgabyte 26 bin asus 28bin tl. gıgabyte 9 taksit oluyor asus 6 taksit. Ona göre bugün satın alacağım ikisinden birini. Asus mu daha iyidir GIGABYTE mı bilemedim özellikler aynı duruyor.
Zaten indirimli fiyatı bitmiş. Amazonun kendi stogundaydi

Zaten indirimli fiyatı bitmiş. Amazonun kendi stogundaydi
26bin TL'ye alınabiliyor şuan 9 taksit ama sormak istediğim şeyler fiyattan bağımsız. Dahili hoparlörden başka ekstra bi üstünlüğü var mı Asus'a göre ? Niçin tavsiye ettiniz onu merak ettim

26bin TL'ye alınabiliyor şuan 9 taksit ama sormak istediğim şeyler fiyattan bağımsız. Dahili hoparlörden başka ekstra bi üstünlüğü var mı Asus'a göre ? Niçin tavsiye ettiniz onu merak ettim
Bem fiyatına göre 23 bin 9 taksit diye tavsiye etmiştim.
Bunda da var 3 yil yanma garantisi var
Qd oled. Tandemlerde gray banding problemi cok fazla.

yazdığın modeller; qd-oled glossy yani renkler mor gözüküyor ve ekran çok kolay çiziliyor, leke tutuyor ve temizlenmiyor. ayrıca 27 qhd de metinler bozuk.

samsung olan mat ondada renkler keskinlik kötü ayrıca daha mor.

Son düzenleme:
Ne tercih etmek lazım ? Herkes her panele bi şey buluyor WOLED panel mi almak lazım oyun için ?

Geri