❌İndirim Bitti! Apple Apple Aırpods Pro 2. Nesıl Mqd83tu/A Blu (Outlet) 6.434,35 TL

almanyada pro 3ün sıfırı nerdeyse bu para. bi de bulaşılmaz outlet kulaklıga. amazon depodan bi pro 3 aldım akıllara zarar geldi
En ucuz 10k satıcı yeni acilmis güvenilmez belirsiz. Diğer satıcılarda 11k ₺ Min.
Neredeyse bu para değil.

Kulaklık nasıl geldi ki depodan hocam?
berbat halde geldi valla tam özeti bu. kargo paketi eve gelmiş ben yurtdışındaydım babam diyo ki bu ötüyo. biri kullanıp kutuya geri koyup iade etmiş herhalde depoda da ordan oraya fırlatılmış üstü pislik içinde falan. amazon kargo kutusunu açtım halini gördüm geri kapattım iadeye yolladım

almanyada pro 3ün sıfırı nerdeyse bu para. bi de bulaşılmaz outlet kulaklıga. amazon depodan bi pro 3 aldım akıllara zarar geldi
Bol keseden sallıyorsunuz bari destekli sallayın. Airpords Pro 3. nesil kulaklık indirim dönemlerinde bile en ucuz 200 EURO-220 Dolar arasında gidiyor. Memlekete çamur atacağım diye yalan söylemeyin. Başka memleketleri de güzelleme yapacağım diye komik duruma düşüyorsunuz. Airpods 3. nesil kulaklığı 6400 TL'ye sıfır getirin 1 kamyon dolusu alayım sizden. Saçmalayın. Bilmiyorsanız da yalan söylemeyin oturun oturduğunuz yerde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,618
Üyeler
198,806
Son üye
mete731

Geri