Evet internete açtılar bende bir tane aldım merakımdan daKanka internete actilar ödemeyi bilgin olsun alacak olan varsa alabilir stok varken ben aldım
İnternette bu modelin fazla incelemesi yok hocam ben bile 1 2 video dışında bulamadım siz nereden kanaat getirdiniz mikrofonun kötü olduğuna?Mikrofon kalitesi içler acısı
Bu fiyata gerçekten kötü kalitesi, yaklaşık yarı fiyatına aynı marka HS80 (max olmayan) veya blackshark v2 pro daha kaliteli mikrofona sahip olabiliyorken bu modelde nedense mikrofon kalitesinden kısılmış,Evet internete açtılar bende bir tane aldım merakımdan da
Üst kısmı fazla baskı yapıp ağrı yapıyor demişler redditte
Bir de üst kısmı böyle fazla zorlayınca falan süngerin altında plastik pleksi tarzda bir yapı mı ne varmış o çatlıyor mu kırılıyor mu neymiş çat çut ses yapıyormuş çıkar tak yaparken
Bunların dışında bir kroniği yok sanırım bir de bazen bağlantı kopuyormuş yazılım güncelleme falan atıyormuş galiba arka planda
Şuan 5 stok kalmış galiba ama bende fiyat 19bin oldu indirim bitmiş olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İnternette bu modelin fazla incelemesi yok hocam ben bile 1 2 video dışında bulamadım siz nereden kanaat getirdiniz mikrofonun kötü olduğuna?
24 bit 96 khz bir mikrofonu var ve nvidia broadcast vs. destekleri de var
Ses kalitesi gayet güzel geldi bana mikrofonun izlediğim videolardan
Tesekkurler arkadasin nikahi vardi ancak goruyorum, saglik olsunKanka internete actilar ödemeyi bilgin olsun alacak olan varsa alabilir stok varken ben aldım
Üzdü sağlık olsunTesekkurler arkadasin nikahi vardi ancak goruyorum, saglik olsun
iCUE den Nvidia Broadcast vs. gürültü engellemesiydi ıvırı zıvırı kapanabiliyormuş belki onları kapatınca ses daha normal gidebilirİndirim bitmiş alanlara hayırlı olsun.
Mikrofonu kötü değil ama yapay hissiyat veriyor karşıya. Sorun yaşatmaz ya da anlaşılmazlık vs olmaz ama bu modelde mıkrofonu daha yapay hale gelmiş.
Bir önceki modelinde kafa baskısı çoktu deri olduğu için konforu min düzeydeydi bu modelde bunu iyileştirmişler. Ama razerın ve steelseriesin kafa yapısına göre biraz daha kafayı sıkıyor daha yapışıyor
Seninki kargoya verildi mi hocam? Benimki hazırlanıyor da gözüküyor hala, arayıp sordum yoğunluktan dolayı cumaya kadar kargoya verilebilir falan dedilerKanka internete actilar ödemeyi bilgin olsun alacak olan varsa alabilir stok varken ben aldım
Benim ürün geldi kanka salı günü kullanıyorum suaniCUE den Nvidia Broadcast vs. gürültü engellemesiydi ıvırı zıvırı kapanabiliyormuş belki onları kapatınca ses daha normal gidebilir
Seninki kargoya verildi mi hocam? Benimki hazırlanıyor da gözüküyor hala, arayıp sordum yoğunluktan dolayı cumaya kadar kargoya verilebilir falan dediler