fahreneith
80+
- Reaksiyon skoru
- 263
Sepette 200 lira kuponla 2899 liraya dusuyor. Satici vatan bilgisayar.
Aga vatan ve mediamarkttan hic bise alinmaz.Vatan bilgisayarın sitesinde 2569 tl. İhtiyacı olana güzel fiyat
Hem vatandan hem mediamarkttan 100den fazla alışveriş yaptım. En fazla 1 2 kere sorun yaşamışımdir. Onu da kısa sürede hep çözdüler. Bu forumun vatana ve yaptığı indirimlere karşı sempatisi olması lazım. Vatandan başka adam akıllı indirim yapan yer yok çünkü.Aga vatan ve mediamarkttan hic bise alinmaz.
Vatan tamamda mediamarkt rezilliktir kralHem vatandan hem mediamarkttan 100den fazla alışveriş yaptım. En fazla 1 2 kere sorun yaşamışımdir. Onu da kısa sürede hep çözdüler. Bu forumun vatana ve yaptığı indirimlere karşı sempatisi olması lazım. Vatandan başka adam akıllı indirim yapan yer yok çünkü.
Onda da hiçbir problem yaşamadım ben seviyorumVatan tamamda mediamarkt rezilliktir kral
Sen daha tras makinesi almamissin bellikiOnda da hiçbir problem yaşamadım ben seviyorum![]()
Sen daha tras makinesi almamissin belliki
3 tane tıraş makinesi aldım hiçbir sorun yaşamadımSen daha tras makinesi almamissin belliki
Ya abi keske oyle olsa.Neden urunu tanitirken koltukaltlarini tras eden hintliler gibi kullanip gerimi yolluyorlar test ederken![]()