d0zza
80+
- Reaksiyon skoru
- 113
750 indirim kuponu ile media marktan 300 liraya aldım geçen gün. Belki markanın sahbidir abi bilemezsinadam bu fiyata vantilatör alınıyor yazmış ya
750 indirim kuponu ile media marktan 300 liraya aldım geçen gün. Belki markanın sahbidir abi bilemezsinadam bu fiyata vantilatör alınıyor yazmış ya
Aynı boyuttaki Evaporatif vantilatörin fiyatlarını araştır öyle gel. Gereksiz, boş muhabbet yapma.adam bu fiyata vantilatör alınıyor yazmış ya
hocam çok basit anlatacağım bilgisayar kasalarını düşün. odadaki hava önden girer arkadan sıcak hava olarak çıkar. sen boruyla bu sıcak havayı dışarıya versen bile odadaki hava kasanın içine girecektir.Tek, oda sıcaklığını 5-6 derece düşürüyor. Yalıtımı iyi yaparsan öyle bir şey olmaz.
Diğer mesajımda zaten düz klima kadar verimli değil şeklinde belirtmiştim. Ama abarttığın kadar da işlevsiz değil.hocam çok basit anlatacağım bilgisayar kasalarını düşün. odadaki hava önden girer arkadan sıcak hava olarak çıkar. sen boruyla bu sıcak havayı dışarıya versen bile odadaki hava kasanın içine girecektir.
aynı mantık klimada da var onların hem sıcak hem de soğuk tarafı vardır portatif klimalarda ikisi aynı yerde bulunur. senin sıcak tarafı hava ile soğutman lazım. e tek boru varsa sıcak hava boruyla dışarı çıkıyorsa odanın havasını içine alarak dışarıya ısınan hava olarak atıyor. yani aslında odadaki soğuk havayı yine kendisini soğutmak için kullanır. çift borulu olanlar bu şekilde değiller. orada hava dışarıdan gelir dışarıya daha sıcak olarak gider.
yalıtımı über süper hiç ısı kaçırmayan bir malzemeden dahi yapsan tek borunun çalışma mantığı itibariyle verimliliği çift boruya göre daha düşüktür
Evet bi yerden çıkarmak gerkiyor. O zamanda prk anlamı kalmıyor şahsennormal almak bence daha mantıklı. Bi yerleri deldikten sonra anlamı yok. Herkese hitap etmiyor o yüzden. Fiyat olarak 3 te biri ama tabi.
Mutfak gibi menfez mantığı olmalı anca bence. Camı delmeden bizim trdeki pencerelerde zor. Bunlar genelde kaydırılabilr olan camlar için düşünülmüş şeyler sanırım.Camdan boruyu çıkartmak için de uygun yollu yöntem varsa direkt alacağım. Sepetteki 12.000’lik Kaira epey süredir bu nedenle duruyor.
Beyler ben de bunun Kumtel olan versiyonu var bimden aldım. Vantilatör ile aynı keyefe koyanlari çöp poşetine atın gitsin. Evi soğutuyor biz gibi bile yapıyor 1+1 için ideal kucuk odalar için ideal. Tek eksi yani fan içinde biraz sesli çalışıyorBu fiyata vantilatör alınıyor. Gerçek portatif klima için uygun fiyat. İhtiyacı olan kaçırmasın.
Peşin fiyatına 6 taksit seçeneği mevcuttur.
![]()
Yui HC7000 7000 BTU Soğutmalı & 6140 BTU Isıtma Portatif Klima (Uzaktan Kumandalı) - Fiyatı, Yorumları
HC7000 7000 BTU Soğutmalı & 6140 BTU Isıtma Portatif Klima (Uzaktan Kumandalı) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Bende şöyle bi aparat var ama fiyatı yüksek gibi. Bi modelin içinde de çıkıyodu hatta ama hangisi hatırlamıyorumCamdan boruyu çıkartmak için de uygun yollu yöntem varsa direkt alacağım. Sepetteki 12.000’lik Kaira epey süredir bu nedenle duruyor.