Kirada Dekor Yapılır mı?

lowwys

80+
Reaksiyon skoru
5
biliyorum çok saçma bir soru olacak ama ben yaklaşık 9 yıldır aynı kirada oturuyorum ve küçük bir setup alanı oluşturcam birazda dekor yapmak istiyorum ama kirada olduğum için bunu sormak istedim

duvara panel tablo tarzı şeyler asmak yapıştırmak istiyorum duvara zarar gelir diye üşeniyorum

sizce yapabillme hakkım varmı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
biliyorum çok saçma bir soru olacak ama ben yaklaşık 9 yıldır aynı kirada oturuyorum ve küçük bir setup alanı oluşturcam birazda dekor yapmak istiyorum ama kirada olduğum için bunu sormak istedim

duvara panel tablo tarzı şeyler asmak yapıştırmak istiyorum duvara zarar gelir diye üşeniyorum

Sorarsın yaparsın çıktığında aynı şekilde boyalı ve orasını kapatarak teslim edersin. Sormadan da yapabilirsin ama yine sen bilirsin.

Sorarsın yaparsın çıktığında aynı şekilde boyalı ve orasını kapatarak teslim edersin. Sormadan da yapabilirsin ama yine sen bilirsin.
9 yıldır azda olsa bi samimiyetimiz var bide şöyle bişi sorayım bu tablo panel gibi şeyleri duvara zarar vermeden yapıştırabilceğim bir malzeme varmı hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nasıl kapatırım😅

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
9 yıldır azda olsa bi samimiyetimiz var bide şöyle bişi sorayım bu tablo panel gibi şeyleri duvara zarar vermeden yapıştırabilceğim bir malzeme varmı hocam
Yani normal vida kullanabilirsin bence ekstra başka türlü kullanacağın bir şey yok. Çıktığın zaman hafif alçı sıva yapar boyarsın biter. Çok takılacağın bir mevzu değil.

Yani normal vida kullanabilirsin bence ekstra başka türlü kullanacağın bir şey yok. Çıktığın zaman hafif alçı sıva yapar boyarsın biter. Çok takılacağın bir mevzu değil.
hocam pürüzlü duvarda sıkıntı olurmu

hocam pürüzlü duvarda sıkıntı olurmu
Olmaz olmaz, ama yine kesin konuşmaktan yana değilim çünkü sorumluluk kötüdür. Sen yine ev sahibinden izin al. Her ev sahibi aynı tepkiyi vermeyebiliyor. Çok araniz limoni ise izin almadan yapabilirsin ama samimi isen herhangi br sürtüşme olmadıysa aranızda nazikçe takacağın şeyin görseli ile iletip rica et. :)

Seneye sana cık deme ihtimalini göze alıyorsan ve yaptığın masraflar + zarar verirsek düzelteceğin masrafları hesaplayıp yapabilirsin

en iyisi ev sahibiyle konuşmak
biz de tablo falan taktık ama çoğu yapışkanlı ama bir şey demiyor çiviye de istediğim yere saat falan koyabiliyom

Tamamen evden taşınıp taşınmama durumuna bağlı. 4 senedir kiradayiz bizde 4 ev değiştirdik hepsinde de ihtiyaca yönelik düzenlemeler tadilatlar yaptık. Ev sahibin anlayışlı olmalı bu konuda bazı duvara çivi caktirtmam diyen kişilerin evinde rahat nefes bile alamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,730
Üyeler
199,901
Son üye
nwphem

Geri