80 Bin TL'ye Radeon RX 9070 XT ve Ryzen 7 7800x3d Li Sistem Alicam İncelermisiniz?

Hazır sistemlerdense https://www.incehesap.com/oyun-bilgisayari-toplama/ buradan toplamak daha mantıklı yine fiyat performans olmuyor orası ayrı en azından seçenek çok ayrı ayrı alsan parçaları daha iyi olur
Haklısın ama FP bişey arıyorum oradan yaptım ve fazlasıyla aştı butcemi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ucuza alicam diye sadece ekran kartına işlemciye bakmayın genel yapı güzel ama o psuyu ben kapımın önünden geçirmem onu değişin
Eyvallah önerin için degistiricem

VENTO VG4202FLA 850W Tempered Glass USB 3.0 Mesh ARGB E-ATX Tower Kasa + FSP HD2-850W GEN5 PSU ozellestirmeden kasayi bu sec en azından daha iyi psu

sistem baya güzel ama sanki bi tık pahalı gibi ekran kartından dolayı belki ederi 75 falan olabilirdi nvdiadan daha iyi ve ya yakın dedikçe rxlerinde fiyatları saçma şekilde artıyor

sistem baya güzel ama sanki bi tık pahalı gibi ekran kartından dolayı belki ederi 75 falan olabilirdi nvdiadan daha iyi ve ya yakın dedikçe rxlerinde fiyatları saçma şekilde artıyor
Haklısın bencede ama buna benzer diğer sistemlere göre gayet fp

Haklısın bencede ama buna benzer diğer sistemlere göre gayet fp
orası öyle kesinlike fp olarak fena değil belki ekran kartısız sipariş veripte indirim kovalayıpta alınabilir ama işte ne kadar mantıklı herkese göre değişir şu sistemde rahat edebilmek için 8-10k ya monitör alırsın sana ortalama 88e patlar

Haklısın ama FP bişey arıyorum oradan yaptım ve fazlasıyla aştı butcemi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eyvallah önerin için degistiricem
Ekran kartı ne kadara geliyor attığın sistemde

orası öyle kesinlike fp olarak fena değil belki ekran kartısız sipariş veripte indirim kovalayıpta alınabilir ama işte ne kadar mantıklı herkese göre değişir şu sistemde rahat edebilmek için 8-10k ya monitör alırsın sana ortalama 88e patlar
İndirim kovalamaya uğraşamam hocam bu 6 7 k ya monitör alırsam ilk defa bilgisayarım olacak internet kafelere artık sürünmicem

Sizce 1 2 aya kalirsa tahminen ne kadar yükselir işlemciyi değiştiriyim mi sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,566
Üyeler
200,965
Son üye
Lnıjjıloıjoıoj7

Geri