Tarihin en düşük fiyatı
Razer Blackshark V3 x Hyperspeed Siyah Kulak Üstü Kablosuz Oyuncu Kulaklığı RZ04-05420100-R3M1
Razer Blackshark V3 x Hyperspeed Siyah Kulak Üstü Kablosuz Oyuncu Kulaklığı RZ04-05420100-R3M1
Tarihin en düşük fiyatı
Tarihin en düşük fiyatı
ben amazonda 3.5k satıldı diye hatırlıyorumAlıntıyı görüntüle
Normal fiyat, indirim olduğunu düşünmüyorum.
Hyperx ve logitech hakkıdnaki yorumun nedir steelseries hangi serisini kullanıyosun kesin önerirmisinBu kulaklık ile çok az bir zaman geçirdim şunu net söylüyorum kaliteli gözüken ama asla öyle olmayan bir marka aldığımın 2. Günü bağlantıyı kesti günlerce araştırma yaptım yurt dışı sayfalarda gezdim günlerce değişik ayarlar yaptım yıllardır pc kullanırım görmediğim yerlerde ayarlarla muhatap oldum ama olmadı benim gibi çok mağdur var hemen iade ettim sonrasında SteelSeries aldım bu işi hakkıyla yapan bir marka bir tane sorun yaşamadım özellikle yazılım konusunda çok iyiler arayüz lerini sevmedim ama her ay güncelleme ile destekliyorlar.