🔥İndirim Razer Blackshark V3 X Hyperspeed Siyah Kulak Üstü Kablosuz 5.499 TL

2028 yılından yazıyorsan evet günümüze geri dön

Tarihin en düşük fiyatı

Razer Blackshark V3 x Hyperspeed Siyah Kulak Üstü Kablosuz Oyuncu Kulaklığı RZ04-05420100-R3M1
1788040630202.webp

Normal fiyat, indirim olduğunu düşünmüyorum.

Bu kulaklık ile çok az bir zaman geçirdim şunu net söylüyorum kaliteli gözüken ama asla öyle olmayan bir marka aldığımın 2. Günü bağlantıyı kesti günlerce araştırma yaptım yurt dışı sayfalarda gezdim günlerce değişik ayarlar yaptım yıllardır pc kullanırım görmediğim yerlerde ayarlarla muhatap oldum ama olmadı benim gibi çok mağdur var hemen iade ettim sonrasında SteelSeries aldım bu işi hakkıyla yapan bir marka bir tane sorun yaşamadım özellikle yazılım konusunda çok iyiler arayüz lerini sevmedim ama her ay güncelleme ile destekliyorlar.

ulan bunu atın izlemey başladım yanlışlamaya :D

Bu kulaklık ile çok az bir zaman geçirdim şunu net söylüyorum kaliteli gözüken ama asla öyle olmayan bir marka aldığımın 2. Günü bağlantıyı kesti günlerce araştırma yaptım yurt dışı sayfalarda gezdim günlerce değişik ayarlar yaptım yıllardır pc kullanırım görmediğim yerlerde ayarlarla muhatap oldum ama olmadı benim gibi çok mağdur var hemen iade ettim sonrasında SteelSeries aldım bu işi hakkıyla yapan bir marka bir tane sorun yaşamadım özellikle yazılım konusunda çok iyiler arayüz lerini sevmedim ama her ay güncelleme ile destekliyorlar.
Hyperx ve logitech hakkıdnaki yorumun nedir steelseries hangi serisini kullanıyosun kesin önerirmisin

SteelSeries nova 3x kullanıyorum memnunum kağıt üzerinde razer den düşük ama işte pratiğe gelince işler değişiyor özellikle bağlantı konusunda 1 defa beni üzmedi

hocam razer fanı değilim daha öncesinde razer blackshark v2x (kablolu) bu dandik kulaklığı kullandım 1 sene.
aşırı kötü bir deneyimdi.
sonrasında aylarca araştırdım ve razer blackshark v2 hyperspeed aldım.
1 senedir kullanıyorum, iyi ki de almışım zaten bayağı araştırmıştım.
malzeme gayet iyi. tok bir malzeme hissi veriyor. kulak padlerinde soyulmayı geçtim çizik dahi yok ve ben çok terleyen bir insanım. ekolayzer ayarları güzel. ayrıca iki cihaza bağlayıp tek tuşla cihazlar arasında geçiş yapabiliyorsun. ben özellikle cs2 oynuyorum ve cs2 için gayet iyi.
günlük kullanımdaki sesler güzel. fiyat gayet iyi. sorusu olanlar varsa cevaplarım.
altını çizeyim v3 versiyonu değil v2 versiyonu.
ayrıca şu ana kadar bağlantı kopma sorunu yaşadığımı hatırlamıyorum.

Logitech giriş seviyesi kullandım fare ve kulaklığını ancak şunu anladım kalite olarak kötü özellikle malzeme kalitesi giriş seviyesi olsada haketmiyor istenen paraları no name ürünler daha iyi diyebilirim hyperx nasip olmadı kullanmak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,646
Üyeler
202,347
Son üye
fx9590 bulldozer
Geri