balabanköfte
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 830
Evet yaz bitti havalar soğudu ama bu fiyata bedava. Kendimde evde kullanıyorum bu fiyatlardaki dandik kumtellerden 10 kat daha kaliteli.
Hocam bunlara göre nasıldır bu ?
Evet yaz bitti havalar soğudu ama bu fiyata bedava. Kendimde evde kullanıyorum bu fiyatlardaki dandik kumtellerden 10 kat daha kaliteli.
sanayi tipi olanlar çok manyak üflüyor.Hocam bunlara göre nasıldır bu ?
![]()
CVS DN 91021 18 inç Sanayi Tipi Vantilatör Siyah. - Fiyatı, Yorumları
DN 91021 18 inç Sanayi Tipi Vantilatör Siyah. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
Cvs çok kalitesiz marka karşılaştırılmaz bile.Hocam bunlara göre nasıldır bu ?
![]()
CVS DN 91021 18 inç Sanayi Tipi Vantilatör Siyah. - Fiyatı, Yorumları
DN 91021 18 inç Sanayi Tipi Vantilatör Siyah. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
Kaliteden değil hocam da güç olarak nasıl olur diyeydiCvs çok kalitesiz marka karşılaştırılmaz bile.
Manyakta ses çıkarıyorsanayi tipi olanlar çok manyak üflüyor.
Sanayi tipi metal bıçaklılar kadar üflemez benim attığım ama gece uyurken rahatsız etmez. Serinletmesi de 20m2 oda için idealKaliteden değil hocam da güç olarak nasıl olur diyeydi
İndirime sokmadiklari gun yok bu yaz baydı vantilatör indirimleri
1.299 TL olmuş ürün.
Böyle bi ürünü kışın bile bu fiyatlara bulamazsın bence. Şu fiyatla rakipsiz1.299 TL olmuş ürün.
Kargo ulaştı baya sessiz ve kaliteli. Öyle dandik çin malları gibi değil. Sanayi tiplerine göre güçsüz ama bunun sesi ve kaliteli oldukça güzel tavsiye ederim.