❌İndirim Bitti! Vichy Dercos Kepek Karşıtı Saç Bakım Şampuanı 746 TL

bunu birisi daha önermişti daha önce yağlı saç için güzel ürün

Otacı kullanıyorum ben ısırganlı ısırgan garanti düşürüyor yağlanmayı Bundada yok bilemedim
benim saçım akşam yatıp sabah kalkıyım yağlanıyor mecbur her gün duş alıyorum bu ürün şuan yağlı saçlar için kullandığım en iyisi birde bioblas kullanmıştım ama bu bioxcin daha iyi otacıyıda bi deniyim hangisiydi atabilir misin

Bu fiyatı vermek istemeyenler için headh shoulders 2si1 arada olan sade ve aromasız olanı alıp denemelerini tavsiye ederim . Saç dibimde gelen ani kaşınma ve kepek problemini çözdü.

Otacı kullanıyorum ben ısırganlı ısırgan garanti düşürüyor yağlanmayı Bundada yok bilemedim
otacı dediğine şimdi baktım eski paketini 80tlye almıştım galiba gratisten oda gerçekten çok iyiydi sonra bi ara bulamadım sonrada çok pahalı olmuştu ama memnun kalmıştım gerçekten bunuda konuya ekleyeceğim

otacı dediğine şimdi baktım eski paketini 80tlye almıştım galiba gratisten oda gerçekten çok iyiydi sonra bi ara bulamadım sonrada çok pahalı olmuştu ama memnun kalmıştım gerçekten bunuda konuya ekleyeceğim
Sabah yıkıyım gün içinde yağlanıyor benim Otacı ile 2 gün yıkamasam yağlanıyor ama çok değil senin dediğinide alıcam annemde çok memnun Otacı dan başka şampuan istemiyor artık

@yamac cukurovalı , referal link sebebiyle verilmiş uyarını sildim. Paylaştığın "app.hb.biz/xxx" linkin açılmış halinin sonuna;
  • ?ftid=fem_yid1jl6iqyhrzif2
  • &utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Ainfluencer.md%3Aaffiliate
  • &utm_medium=influencer
  • &utm_source=influencer
  • &wt_inf=affiliate
parametreleri eklenmiş. Diğer konularındaki HB linklerinde de benzer durum mevcut. Linkleri doğrudan HB app üzerinden mi alıyorsun, evet ise ana sayfa mı yoksa bir liste / kategori içerisinden mi? HB ile herhangi bir affliate bağlantın olmadığını tahmin ediyorum ama böyle bir durum var.

@pickpocket @Mehmet Yılmaz hb.biz linklerine uyarı vermeyelim. Benzer bir vakâ daha yaşandı, bu sebeple durumu araştırmaktayım.

Bu şampuanlar kepeksiz yapcam diye tüm saçın dalgasını şeklini alıyor cidden acayip kepek sorununuz yoksa saç dibinize tırnak atmayarak her gün yikamayarak gün içinde saçınızı ellemeyerek rossmanda satılan 50 liralık isana şampuanla da aynı etkiyi alırsınız

@yamac cukurovalı , referal link sebebiyle verilmiş uyarını sildim. Paylaştığın "app.hb.biz/xxx" linkin açılmış halinin sonuna;
  • ?ftid=fem_yid1jl6iqyhrzif2
  • &utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Ainfluencer.md%3Aaffiliate
  • &utm_medium=influencer
  • &utm_source=influencer
  • &wt_inf=affiliate
parametreleri eklenmiş. Diğer konularındaki HB linklerinde de benzer durum mevcut. Linkleri doğrudan HB app üzerinden mi alıyorsun, evet ise ana sayfa mı yoksa bir liste / kategori içerisinden mi? HB ile herhangi bir affliate bağlantın olmadığını tahmin ediyorum ama böyle bir durum var.

@pickpocket @Mehmet Yılmaz hb.biz linklerine uyarı vermeyelim. Benzer bir vakâ daha yaşandı, bu sebeple durumu araştırmaktayım.
Hocam merhabalar. Öncelikle teşekkür ederim. Hb ile herhangi bir bağlantım yok. Ürünlerin indirim çeşidine göre bazen liste bazen direkt atıyorum bazen de takip ettiğim gruplardan direkt koplayıp atıyorum hızlı olmak adına. Kolay gelsin.

Benim saçım yağlı ama saç derim kuru olduğundan kepek oluşuyor galiba ikisini nasıl dengeleyebilirim ?

Benim saçım yağlı ama saç derim kuru olduğundan kepek oluşuyor galiba ikisini nasıl dengeleyebilirim ?
vichy dercos yağlı saçlar için duruma göre haftada 1-2 geri kalan günler nötr şampuanlar.

Geri