🔥İndirim Razer Viper V3 Pro 4808₺

Allah bu fareyi alanlara akıl versin. Kullanıp 1 hafta sonra iadeyi bastım.

1)Sync motion kapatılmıyor ve aim falan bırakmıyor.

2)Ederi max 3k fakat Razer logosu için 2k daha fazla para ödemeniz gerekiyor

3)Optik switch falan hikaye çift tık sorunu yaşayan çok kişi var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ATK A9 Ultimate kullanıyorum fevkalade

Allah bu fareyi alanlara akıl versin. Kullanıp 1 hafta sonra iadeyi bastım.

1)Sync motion kapatılmıyor ve aim falan bırakmıyor.

2)Ederi max 3k fakat Razer logosu için 2k daha fazla para ödemeniz gerekiyor

3)Optik switch falan hikaye çift tık sorunu yaşayan çok kişi var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ATK A9 Ultimate kullanıyorum fevkalade
Forumdakilere güvenip ATK A9 Air+ aldım 10dkdan fazla kullanamadım. Aynı gün geri yolladım, mouse skate boşlukları fazla derindi. Mouse bildiğin kaymıyor altı sürtüyor, 400 tl'ye aldığım 4 senelik hyperx pulsefire haste'im daha kaliteli geldi. Yazılımı indirip oyuna girdim cursor takılıyordu, dümdüz V3 Pro veya GPX alacağım bundan sonra

Forumdakilere güvenip ATK A9 Air+ aldım 10dkdan fazla kullanamadım. Aynı gün geri yolladım, mouse skate boşlukları fazla derindi. Mouse bildiğin kaymıyor altı sürtüyor, 400 tl'ye aldığım 4 senelik hyperx pulsefire haste'im daha kaliteli geldi. Yazılımı indirip oyuna girdim cursor takılıyordu, dümdüz V3 Pro veya GPX alacağım bundan sonra
Air+ modelini kullanmadım. Ultimate modelinde bahsettiğiniz sorunlar yok. ATK uygulaması mükemmel çalışıyor ve bence şu ana kadar yapılmış en iyi driver diyebilirim. Razer Synapse gibi bir ton bloatware içeren programa kıyasla kuş gibi hafif ve iyi çalıştığını söyleyebilirim.

Her şeyden önce marka değil model önemlidir. Her markanın iyi ve kötü ürünü var. Marka bazlı değerlendirme yapmak kadar büyük yanılsama yok. İnsanların boşa para harcamasının en büyük sebebi bu.

piyasada adını duyduğum çoğu fareyi denedim ve kesinlikle favorim viper v3 pro, razerin her v3 faresini denedim son yaptıkları fareler kumar gibi pek beğenmiyorum şahsen, deathadder v3 ve deathadder v3 pro da sorun yaşadım normal deathadder v3 de bağlantı gidip geliyordu kablosu sıkıntılıydı v3 pro arada bağlantısı gidiyordu şarjı çok hızlı bitiyordu, ama viper v3 pro keşke diyorum daha önce alsaydım şarjı da çok iyi performansı da, şekli konusunda önyargılıydım ilk başta çünkü 5 6 sene deathadder elite kullanmıştım ama çok fark ettirtmedi bende hızlı alıştım, kısaca razerın son ürünleri bomba gibi bence ya iyi ya kötü arası yok ama viperlar iyi, çevremde de viper kullananlar var herkes memnun

Etmez o kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,241,051
Üyeler
203,312
Son üye
gezeronurr
Geri