Strobist
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
4808? Yine de pahalı.
Forumdakilere güvenip ATK A9 Air+ aldım 10dkdan fazla kullanamadım. Aynı gün geri yolladım, mouse skate boşlukları fazla derindi. Mouse bildiğin kaymıyor altı sürtüyor, 400 tl'ye aldığım 4 senelik hyperx pulsefire haste'im daha kaliteli geldi. Yazılımı indirip oyuna girdim cursor takılıyordu, dümdüz V3 Pro veya GPX alacağım bundan sonraAllah bu fareyi alanlara akıl versin. Kullanıp 1 hafta sonra iadeyi bastım.
1)Sync motion kapatılmıyor ve aim falan bırakmıyor.
2)Ederi max 3k fakat Razer logosu için 2k daha fazla para ödemeniz gerekiyor
3)Optik switch falan hikaye çift tık sorunu yaşayan çok kişi var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada ATK A9 Ultimate kullanıyorum fevkalade
Air+ modelini kullanmadım. Ultimate modelinde bahsettiğiniz sorunlar yok. ATK uygulaması mükemmel çalışıyor ve bence şu ana kadar yapılmış en iyi driver diyebilirim. Razer Synapse gibi bir ton bloatware içeren programa kıyasla kuş gibi hafif ve iyi çalıştığını söyleyebilirim.Forumdakilere güvenip ATK A9 Air+ aldım 10dkdan fazla kullanamadım. Aynı gün geri yolladım, mouse skate boşlukları fazla derindi. Mouse bildiğin kaymıyor altı sürtüyor, 400 tl'ye aldığım 4 senelik hyperx pulsefire haste'im daha kaliteli geldi. Yazılımı indirip oyuna girdim cursor takılıyordu, dümdüz V3 Pro veya GPX alacağım bundan sonra
Katılıyorum dünyanın en iyi shape i olabilir. Mouse elinizin içinde kıvrınıyor sanki öyle muhteşem bir kavraması vardıDeathadder ın shape inden vazgeçmeleri hataydı bence.