ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,006
Xbox ile nasıl oynamayı düşünüyordun, aynısı olcak.Kasayı tvye takacamda öyle koltuğa uzanıp oyun oynamaya pek alışkın değilim açıkçası
Xbox ile nasıl oynamayı düşünüyordun, aynısı olcak.Kasayı tvye takacamda öyle koltuğa uzanıp oyun oynamaya pek alışkın değilim açıkçası
Valla bütün iş şuan haftaya gelecek monitörden dolayı kısır döngüye girdiXbox ile nasıl oynamayı düşünüyordun, aynısı olcak.
Canını sıkma. Valla ne o msi claw ne xbox hiç mantıklı aletler değil inan bana. Ona bayılcağın paraya krallar gibi oled miniled çakarsınValla bütün iş şuan haftaya gelecek monitörden dolayı kısır döngüye girdi
Şeytan dürtüyor biryandan mini itx mi toplasam diye ama sonra elimdeki devasa kartı sığdıracak kasa olmadığı aklıma geliyorCanını sıkma. Valla ne o msi claw ne xbox hiç mantıklı aletler değil inan bana. Ona bayılcağın paraya krallar gibi oled miniled çakarsın
Gerek yok be usta. Ben avrupaya gidip geliyorum bana lazım amaŞeytan dürtüyor biryandan mini itx mi toplasam diye ama sonra elimdeki devasa kartı sığdıracak kasa olmadığı aklıma geliyor
İncehesap fiyatı yükseltip iade vermiş birazdan arayıp ana baba bırakmadan küfür etcem şirket sahibine kadarGerek yok be usta. Ben avrupaya gidip geliyorum bana lazım ama
Açıkçası artık sinirim bozuldu parçaları söküp kutularına kaldırcamSize tavsiyem İnternet hızınız iyi ise Apollo + Moonlight kurulumunu araştırabilirsiniz. Anakartınızın Wake on Lan özelliği de var ise internetin olduğu herhangi bir yerden pc nizi açıp kullanabilirsiniz. TV , başka bir bilgisayar, telefon tablet farketmeksizin. Tavsiye ederim
G27q2 gigabytesıkıntı yaşadığın mönitör neydi acaba?