Valorant ayak sesi az geliyor

zlmr12

80+
Reaksiyon skoru
23
Forumda benzer bir konu var ama oradaki cevaplar sorunumu çözmedi. Sorunumu anlatayım. Silah seslerini çok net duyuyorum ama kendi ayak sesim dahil oyunda rakip ayak sesleri çok az geliyor. Sesin nereden geldigini anlayabiliyorum ses kasabiliyorum ama ayak sesleri çok az geliyor. Bu sorun windows güncellemesinden sonra oldu. Onunla alakası var mı bilemiyorum ama sorunum bu.

Oyun dosyalarını doğrula

Forumda benzer bir konu var ama oradaki cevaplar sorunumu çözmedi. Sorunumu anlatayım. Silah seslerini çok net duyuyorum ama kendi ayak sesim dahil oyunda rakip ayak sesleri çok az geliyor. Sesin nereden geldigini anlayabiliyorum ses kasabiliyorum ama ayak sesleri çok az geliyor. Bu sorun windows güncellemesinden sonra oldu. Onunla alakası var mı bilemiyorum ama sorunum bu.
eski windows sürümüne geri dönebilirsiniz.

Ses ayarlarından HRTF'yi aç ayarını tikleyin.

Aynı şeyi şuanda ben yaşıyorum oyun sesleri gayet normal ayak sesi çok az geliyor özellikle ateş ettiğim zaman hemen ayak sesini kısıyor oyun nasıl düzeltebilirim?

sorunu çözdüm arkadaşlar ses ayarlarını açın kulaklığın özelliklerine girin gösterdiğim yeri seçip ayarlara girin ve ordaki simgeyi shorta çekin düzeliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

buyrun

Ekler

• 1.PNG
    1.PNG
    20.2 KB · Hit: 1,220
  • 2.PNG
    2.PNG
    14.4 KB · Hit: 1,158
Geri