🔥İndirim Bıc Flex 4 Erkek Tıraş Bıçağı 3'lü 100 Lira

Ben de 15 bıçaklı ile tıraş olmuyorum herhalde. 3 bıçakdan fazlası abartı.
sakalı ince olan birisi için doğru olabilir ama benim sakallarım kalın olduğu için 3 bıçak eziyet oluyordu askerde. çarşı izninde bic 5 flex almıştım aydınlandım resmen. ayrıca her sabah tıraş olan biri için 5 bıçak her türlü daha rahat tıraş imkanı sunar. abartı falan değil

Gilette mach3 veya proglide 5 e göre nasıl
güncelleme yapıyorum bu sabahta tıraş oldum yine kestim kendimi. bende yüzde çok fazla ben var sizde de öyleyse bol bol kesebilirsiniz kendinizi haberiniz olsun. askerlik için düşünmüştüm kullanmayı da sanırım proglide'a 4 başlık falan alıp askerde onu kullanacağım ya da bi kantaşı şart.

güncelleme yapıyorum bu sabahta tıraş oldum yine kestim kendimi. bende yüzde çok fazla ben var sizde de öyleyse bol bol kesebilirsiniz kendinizi haberiniz olsun. askerlik için düşünmüştüm kullanmayı da sanırım proglide'a 4 başlık falan alıp askerde onu kullanacağım ya da bi kantaşı şart.
3 yıldır proglide 5 kullanıyorum çok rahat başlarda çenemin orayı kesiyordum ama şimdi çatır çutur dikkat etmeden oluyorum hiç bişey olmuyor. Oneblade pro aldım geçen daha kolay olur diye rafa attım kullanmıyorum. Proglide gerçekten güzel sadece sakal biraz uzarsa zorluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,989
Üyeler
204,580
Son üye
Yuncc
Geri