2 senedir Ajazz Ak820 Max kullanıyorum. Bazı tuşlar birden fazla basmaya başladı ve yazı yazarken rahatsız ediyor. İşim de yazı yazmakla ilgili. Aynı zamanda oyun da oynuyorum. Genelde hikayeli oyunlar oynarım ama bir iddiam olmasa da rekabetçi oyunlar da oynuyorum. Manyetik switch bir klavye almak istiyorum ve son zamanlarda çok fazla araştırdım ancak hala net seçemiyorum.
Mevcut klavyem hot swap. Sizce switch ve keycap değişimi yapmak daha mı mantıklı?
Şimdilik listemde bunlar var.
ATK RS7 Air
ATK RS6 Air
Ipi QBZ75
Irok MG75
Irok MG68
Aralarında en çok gözüme hoş geleni RS7 Air'ın yeşil rengi ve QBZ75'in Gümüş rengi oldu. Ancak QBZ75 Gümüş stokta yok.
Bu klavyeler arasında veya bu listede olmayıp 'bence bunu almalısın' dediğiniz bir klavye var mıdır? Şuan kullandığım klavye kablosuz ayrıca. Yeni klavyenin kablolu oluşu çok canımı sıkmaz ama kablosuz olursa da tatlı olur.
Önerilerinizi bekliyorum.
Mevcut klavyem hot swap. Sizce switch ve keycap değişimi yapmak daha mı mantıklı?
Şimdilik listemde bunlar var.
ATK RS7 Air
ATK RS6 Air
Ipi QBZ75
Irok MG75
Irok MG68
Aralarında en çok gözüme hoş geleni RS7 Air'ın yeşil rengi ve QBZ75'in Gümüş rengi oldu. Ancak QBZ75 Gümüş stokta yok.
Bu klavyeler arasında veya bu listede olmayıp 'bence bunu almalısın' dediğiniz bir klavye var mıdır? Şuan kullandığım klavye kablosuz ayrıca. Yeni klavyenin kablolu oluşu çok canımı sıkmaz ama kablosuz olursa da tatlı olur.
Önerilerinizi bekliyorum.