Çözüldü✓ Parolapara Kapandığı İçin Wraith İade Yapamıyor

jaho bi lol yayıncısına ana bacı sövüyo, bacağını kırarım seni ded yaparım diye tehditler savuruyor. wtcn yayın açıp ah ehmedim ah ehmedim ben gamer ehmedi özledim vs diyor. Sonra çocuk instada gezerken dramayla ilgili bi posta gülüyo diye yok sen şöyle haysiyetsizsin vs vs diye çocuğun üstüne gidiyorlar. Hayatımda bu kadar haksız olan 2. bir kişi görmedim
o jahrein kadar bos ve parasında olan adam yok isi gücü full dramadan beslenmek ergen çekmek, bi ara milletvekili adayı falan bile olmuştu aiaşzşaözşsçaş bide yayına kk yi getirip secimi kaybedincede direkt kötülüyordu ya o zaman niye yayına getirdin ?? wtcnıda sevmiyorum onuda yayıncıları sevmiyorum izlemiyorum gerekte yok boşşş

o jahrein kadar bos ve parasında olan adam yok isi gücü full dramadan beslenmek ergen çekmek, bi ara milletvekili adayı falan bile olmuştu aiaşzşaözşsçaş bide yayına kk yi getirip secimi kaybedincede direkt kötülüyordu ya o zaman niye yayına getirdin ?? wtcnıda sevmiyorum onuda yayıncıları sevmiyorum izlemiyorum gerekte yok boşşş
Ben de yayıncı izlemiyorum zaten, youtubede gezerken denk geldi öyle haberim oldu boş vakit geçirmelik drama videoları 🥲

Alıntıyı görüntüle
Bu işlem nasıl oluyor ? Bilgisi olan var mı parolaparadan aldığımız şeyin iadesini Ziraat mi yapıyor alakayı anlamadim
Harcama itirazı ne alaka ben onu anlamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bankandan haberin olmadan çekilen ücretler değl mi bu

Harcama itirazı ne alaka ben onu anlamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bankandan haberin olmadan çekilen ücretler değl mi bu
Ya bende anlamadım ki hocam bende öyle biliyordum bide parolaparayla ödediğim parayı ben başka bankadan nasıl alıcam onu anlamadım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,416
Üyeler
204,707
Son üye
mrennn
Geri