Yardım 4tb Taşınabilir HDD Aldım ama İade mi Etmeliyim?

Bence iade edin. Toshiba canvio modelinin kronik sorunlu olduğunu düşünüyorum. 3 arkadaşımda da vardı aynı modelin 2tb'lığı. 2. senesine girmeden sağlığı %39lara 30lara düştü. Bende intensonun hddsi var ama içerisinde wd kullanıyor. 7. senesinde sürekli de kullanıyorum halen sağlığı %100de. Tavsiye etmem aldığınız modeli yine de tercih sizin uygun fiyatli diye kullanırım diyorsanız.
Uygun fiyatlı ama 1. 2. Senesinde ölecekse iade edeyim hocam içerisine koyacağım şeyler benim için önemli çöp olmasını istemiyorum

Uygun fiyatlı ama 1. 2. Senesinde ölecekse iade edeyim hocam içerisine koyacağım şeyler benim için önemli çöp olmasını istemiyorum
ben iade etmeniz gerektiğini düşünüyorum. Daha kaliteli birşeye yönelin sırf ucuz diye aldanmayın derim.

ben iade etmeniz gerektiğini düşünüyorum. Daha kaliteli birşeye yönelin sırf ucuz diye aldanmayın derim.
Bugün elime ulaştı malzeme kalitesi baya kötüymüş resmen beni düşür de patlayayım diyor böyle bir şeye emanet edilmez veriler eden arkadaşlara helal olsun

Geri