Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Önerisi

theGladyator01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,166
Bütçe
2000
Herkese iyi akşamlar öncelikle piyasaya biraz bakındım da 2000 lira civarına bir kulaklık arıyorum , 2-3 hafta önce qcy melobuds pro marka model kulaklığı aldım fakat 2-3 saate şarjı bitiyordu diye iade ettim. Normalde şarjı 7-8 saat gitmesi lazım o yüzden aynısından tekrar alayımmı diye düşünmedim değil.

2000 TL bandında sizin önerileriniz var mı paylaşırsanız sevinirim. İyi forumlar.

silikonsuz model düşünürsen fiyatına göre harika bir kulaklık

benim güncelde kullandığım kulaklık. silikonu yok ama hammerhead x tws nin eski pedleri uyuyor bulursanız takabilirsiniz. ANC özelliği ve ambient özelliği de güzel iş yapıyor. dongle ile gelmesi ayrı güzel. biraz bütcenizi aşıyor ama bi bakılabilir

benim güncelde kullandığım kulaklık. silikonu yok ama hammerhead x tws nin eski pedleri uyuyor bulursanız takabilirsiniz. ANC özelliği ve ambient özelliği de güzel iş yapıyor. dongle ile gelmesi ayrı güzel. biraz bütcenizi aşıyor ama bi bakılabilir
Vallahi hocam keşke biraz aşsa yaklaşık 2 kat fark var. Yine de öneri için teşekkür ederim.

samsung galaxy buds fe öneririm inanılmaz kaliteli bir kulaklık 2 senedir kullanıyorum tık demedi şarjı çok uzun gidiyor anc ve ortam seside var uygulamasından hazır ekolayzır var bas klasik normal gibi modları var ve çok iyi çalışıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,098
Üyeler
204,341
Son üye
himdarker
Geri