selimdede444
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
hocam montajıdır windowsudur halledebilirim ben bu sistem ddr5 r5 7500f içeriyor diye sormak istedim enucuzsistemden baktım bu sistem içindew bu özelliklerde 53-56 arası aynı pckolik tarzı siteler vardı pek güvenemedim içime sinmedi sence bu sistemmidir yoksa ddr4 r5 5600 rx 9060xt 16gb sistemmidir 53 bin tl5060 temiz sistemler 40 45 bandına 2. el bulunabiliyor bütçe kısıtlıysa peşin ödenebiliyorsa, Taksit için bakıyorsan maalesef 5060 sistemler bile 55k sıfır olarak
enucuzsistem.com a da bakabilrisin diğer hazır sistemler için. Vatan demonte yolluyor ama bazı mağazalar ücretsiz montaj hizmeti veriyordu en son
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam cok oyun yok ya cogu cpu oyunları oynasamda ekran kartı kullanan filan 1080p filan oynarım low med ayarlarda oynayacak arkadaş filan yok valo cs gta takılırım maxddr4 almanı önermem hocam ama yaptığın iş 3a büyük oyunlarsa gpu daha öncelikli oluyor o zaman ddr4 düşünebilirsin. Dediğim gibi nakitin varsa çevredendeki ikinci el temiz opsiyonlara da bakmanı öneririm
taksitle mi alacaksın nakit mi hocamhocam cok oyun yok ya cogu cpu oyunları oynasamda ekran kartı kullanan filan 1080p filan oynarım low med ayarlarda oynayacak arkadaş filan yok valo cs gta takılırım max
nakit ama 2.el hiç almak istemiyorum iş temiz olsun benim istegimtaksitle mi alacaksın nakit mi hocam
valla ben de deli gibi sıfırcıyım ama 50k ya 9060xt 1 tb ddr5 sistem varken bi tık öneririm gibi hocamnakit ama 2.el hiç almak istemiyorum iş temiz olsun benim istegim